Filmek a hangulatodra szabva

Vér és gyöngy

16+ karika
The Tender Hook

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

A húszas években játszódó történetben a szép Iris veszélyes szerelemi háromszögbe bonyolódik a robbanékony bokszmenedzserrel és annak ifjú bajnokával. McHeath sejti, hogy a nő összeszűri a levet Arttal, a naiv bokszolóval, és egyre közelebb kerül ahhoz, hogy az üzlettel nem törődve elégtételt vegyen rajta...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A pokol kapujában a Tokiói Nemzetközi Filmfesztiválon 2012-ben Neslihan Atagül révén elnyerte a legjobb színésznő díját.

Tudtad?

A Monty Python Live filmre vett és mozikban vetített színpadi feldolgozásában több klasszikus jelenetet is újraértelmeztek a Monty Python Repülő Cirkusza című kultikus TV-sorozatból.

Tudtad?

A Couch Surf magyarul gyakran csak "kanapészörfnek" fordított kifejezés, ami arra az életmódra utal, amikor valaki baráttól barátig vándorol, és mindenhol eltölt néhány éjszakát, jellemzően a kanapén.

Tudtad?

A Violetta: A koncert 100 perce során a szereplők összesen 180 alkalommal öltöznek át. A főszereplő, Martina Stoessel 9 különböző ruhában jelenik meg a színpadon.

Tudtad?

Bruce Willis 3 millió dollárt kapott volna négy forgatási napért az The Expendables – A feláldozhatók 3. című filmben, de kevesellte az összeget, ezért Stallone inkább lecserélte a karaktert Harrison Fordra.

Kommentek