Filmek a hangulatodra szabva

51-es bolygó

12+ karika
Planet 51

Mesterszám

5.810 6.1 7.3
39 733 vélemény alapján

Szerintem

Charles Baker kapitány, a NASA űrhajósa sok-sok fényévnyi távolságra landol a Földtől. Úgy véli, felfedezett egy olyan bolygót, amire ember még nem tette be lábát. Ám hamarosan észreveszi, hogy kicsi zöld lények lakják ezt a planétát.

amerikai-angol-spanyol film 2009,
színes animációs film
Hossz: 91 perc
Korhatár: 12 év
Premier: 2010. 01. 14., csütörtök

Stáb

Kritika


Heti Premierek

Mint azt már megszokhattátok, ezen a héten is összegyűjtöttünk néhány információt a legfrissebb filmbemutatókról. Íme, az e heti választék!


51-es bolygó

A Shrek első két részének írója ezúttal sem távolodott el a zöld lényektől. A főhősök most egy távoli bolygó lakói, akikhez egy furán kinéző idegen landol az űrhajóján. Egy ember!

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Bill Murray karakterneve A Grand Budapest Hotel című filmben szándékosan lett M. Ivan, ami magyar Mi van? kérdésre hajaz.

Tudtad?

Az Aura c. film alacsony költségvetéssel, állami támogatás nélkül, az alkotók összefogásának eredményeképpen jött létre.

Tudtad?

Ramaa Mosley és Tim Macy interneten ismerkedtek össze, és együtt alkották meg a Dollár, kanna szerelem rövid történetét, majd elhatározták, hogy a filmadaptáció előtt egy képregényt csinálnak belőle.

Tudtad?

Egy Airbus A330-300 típusú repülőgéppel forgatták a Non-stop című filmet.

Tudtad?

Kenneth Branagh játszott már brit, német, ausztrál és amerikai karakterek szerepében, de ez az első, hogy orosz szereplőt alakít a Jack Ryan: Árnyékügynök c. filmben.

Kommentek