Filmek a hangulatodra szabva

Az áruló szív

18+ karika
Tell-Tale

Mesterszám

4.010 5.4 -
4 073 vélemény alapján

Szerintem

Terry (Josh Lucas), a súlyos beteg férfi egyedül neveli kislányát. Élete jobbra fordulásában reménykedik, amikor új szívet kap, és beleszeret egy orvosnőbe (Lena Headey). Ám egy napon olyan hangosan kezd dobogni a szíve, hogy biztos benne: mások is hallják. Először nem vesz róla tudomást, végül mégis visszamegy a kórházba. Észreveszi, hogy egy fiatal rezidens orvos közelében különösen hangosan ver a szíve, majd újra elhalkul, mintha figyelmeztetni próbálná. Az orvos éppen egy tini életét próbálja megmenteni, amikor a kórházba autó robog be, és elgázolja. Lehet-e kapcsolat a két esemény között? Terry gyanakodni kezd, hogy új szívével valami nincs rendben. Kideríti, hogy a donor egy gyilkosság áldozata volt, és rájön, hogy szíve addig nem nyugszik meg, amíg fel nem kutatja a tettest. Így keveredik bele egy ördögi orvosi összeesküvésbe...

amerikai-angol film 2009,
színes filmdráma
Hossz: 92 perc
Korhatár: 18 év
Premier: 2010. 02. 11., csütörtök Forgalmazó: Best Hollywood Kft.

Szereplők

Stáb

Kritika


Heti Premierek

Mint azt már megszokhattátok, ezen a héten is összegyűjtöttünk néhány információt a legfrissebb filmbemutatókról. Íme, az e heti választék!


Áruló szív

Szervátültetésen átesett emberek gyakran számolnak be arról, hogy az új szerv emlékeket őriz és közvetít számukra a megboldogult donorról, de ezek legfeljebb olyan jelentőségű dolgok, mint hogy az illető szerette-e a bolognai spagettit vagy sem. Na, az Áruló szív ennél sokkal fantáziátlanabb sztorival bír.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Kate Winslet már öt hónapos terhes volt, amikor A beavatottat forgatták. Habár csak négy hétig kellett a kamerák előtt lennie, egy idő után a teljes alakos felvételeken iPaddel és mappákkal takarta el egyre növekvő pocakját.

Tudtad?

Don Diego szerepét Árpa Attila (magyar színész, producer, gyártásvezető, a VV ötletgazdája) alakítja a holland Keanu című kosztümös, történelmi filmben, ami sokszínű munkásságát tekintve is igen meglepő tőle.

Tudtad?

Abigail Breslin (Jean) az Augusztus Oklahomában szereplőválogatására 39 fokos lázzal ment el.

Tudtad?

A Csingiling és a kalóztündér már 2013-ban elkészült, de a Disney döntése alapján a szintén akkor készült Repcsik került hamarabb a mozik műsorára.

Tudtad?

Christian Bale-nek sikerült valóban felvennie karaktere legjellemzőbb vonásait: 18 kilóval kövérebb, nehezen mozgó, átfésült hajú fickó vált belőle az Amerikai botrány című film erejéig.

Kommentek