Filmek a hangulatodra szabva

Chloe – A kísértés iskolája

16+ karika
Chloe

Mesterszám

6.210 6.3 8.5
53 983 vélemény alapján

Szerintem

David (Liam Neeson), a diákjai körében rendkívüli népszerűségnek örvendő művész-professzor tökéletesnek tűnő házasságban él Catherine-nel (Julianne Moore), a sikeres nőgyógyásszal, az asszony mégis arra gyanakszik, hogy férje megcsalja. Hogy választ kapjon a lelkét mardosó kérdésekre, felbéreli Chloe-t (Amanda Seyfried), gyönyörű luxus callgirlt, hogy környékezze meg Davidet és tesztelje a hűségét. Később, ahogy a lány érzéki beszámolóit hallgatja, Catherine-ben rég elfeledettnek hitt vágyak ébredeznek, melyek Chloe figyelmét sem kerülik el. Azt azonban nem sejti, hogy amikor a kísértésnek engedve megnyílik a lány előtt, miféle veszélynek teszi ki önmagát és a családját…

amerikai-francia-kanadai film 2009,
színes filmdráma
Hossz: 96 perc
Korhatár: 16 év
Premier: 2011. 04. 28., csütörtök Forgalmazó: Cornerfilm

Szereplők

Stáb

Kritika


Április 28-tól a mozikban

Ezen a héten láthatjuk a Piroska és a farkas thriller-adaptációját, Thor isten égi és földi kalandját, egy szexi thrillert egy házaspárról és egy callgirl-ről, és egy dokumentumfilmet a francia új hullám két legnagyobb rendezőjéről.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Kezdetben Cate Blanchett-et szánták A futurológiai kongresszus főszerepére.

Tudtad?

A közös szenvedély 19 millió fontba került, ebből 16 milliót a FIFA finanszírozott.

Tudtad?

Behálózva filmbaki: Claudia nadrágja hirtelen kék farmerről fekete leggings-re változik, amikor találkozik Martinnal a kikötőben.

Tudtad?

A Kavarás című filmben megjelenik Adam és Drew Az 50 első randi cimű filmjéből már ismert Tízmásodperces Tom, és elismétli jellegzetes bemutatkozását: Heló, Tom vagyok!

Tudtad?

A rendező szerette volna megtartani Sam Witwicky (Shia LaBeouf) karakterét, de a filmstúdió mindenképp új férfi főszereplőt akart a Transformers: A kihalás kora című filmbe.

Kommentek