Filmek a hangulatodra szabva

Crank 2 – Magasfeszültség

18+ karika
Crank: High Voltage

Mesterszám

6.410 6.2 8.1
106 107 vélemény alapján

Szerintem

Chev Cheliost (Jason Statham) elrabolja egy kínai gengszter. Három hónappal később magához tér, és szomorúan felfedezi, hogy a szinte elpusztíthatatlan szívét eltávolították, és elemmel működő új szívet kapott a helyére, amelynek rendszeresen elektromos lökésekre van szüksége ahhoz, hogy működőképes legyen.
Kiszabadul elrablói fogságából, és menekülőre fogja a dolgot, nyomában a mexikói bandavezérrel (Clifton Collins Jr.), és a kínai triádokkal, akiket az állítólag száz éves és rendkívül veszélyes Poon Dong (David Carradine) vezet. Újra be kell térnie Miles dokihoz (Dwight Yoakam) egy kis orvosi segítségért, és Kaylo barátjának ikertestvére (Efren Ramirez) is segíti őt a menekülésben. Felveszi a kapcsolatot barátnőjével (Amy Smart), akinek ezúttal már nincsenek kétségei afelől, mivel keresi kenyerét a férfi. Chev elhatározza, hogy minden áron visszaszerzi az igazi szívét, és bosszút áll azokon, akik ezt tették vele… - A 2006-ban bemutatott akciófilm, a Crank – Felpörögve folytatása.

Kritika


Kritika - Crank 2 – Magasfeszültség

Ha egy film nyitójelenetében a főhős több száz méterről zuhan Los Angeles betonjára, és különösebben nagy kár nélkül túléli azt, a rendező ezután már bármit megengedhet magának.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Don Diego szerepét Árpa Attila (magyar színész, producer, gyártásvezető, a VV ötletgazdája) alakítja a holland Keanu című kosztümös, történelmi filmben, ami sokszínű munkásságát tekintve is igen meglepő tőle.

Tudtad?

Chris Evans és Scarlett Johansson együtt írtak néhány közös párbeszédet az Amerika kapitány - A tél katonája című filmben.

Tudtad?

A Bérgavallér azon ritka filmek közé tartozik, amelyekben szerepel Woody Allen, de nem ő volt a rendező.

Tudtad?

Matthew McConaughey improvizál a A Wall Street farkasa c. filmben, amikor dudorászik és közben ütögeti a mellkasát. A filmben egyébként rengeteg rögtönzés van a párbeszédeknél.

Tudtad?

Godzilla taraja a feje búbjától a farka hegyéig 89 hegyes részből áll.

Kommentek