Filmek a hangulatodra szabva

Halálos iram

12+ karika
Fast & Furious

Mesterszám

6.510 6.6 6.0
190 750 vélemény alapján

Szerintem

Amikor a bűn visszahozza őket Los Angelesbe, a szökevény ex-fegyenc Dom Toretto és Brian O'Conner ügynök viszálya újból fellángol. Ám amikor egy közös ellenséggel találják szemben magukat, Dom és Brian kénytelenek megbízni egymásban, mert csak így lehet esélyük a túlélésre.

amerikai film 2009,
színes akcióthriller
Hossz: 102 perc
Korhatár: 12 év
Premier: 2009. 04. 09., csütörtök

Szereplők

Stáb

Kritika


Amit a heti filmpremierekről tudni érdemes!

Hétről-hétre igyekszünk támpontot adni Nektek, melyik filmpremierről mit érdemes tudni, így megkönnyítve a választásotokat.


Kritika - Halálos iram

Vin Diesel kizárólag hanyatlófélben lévő karrierje megmentése érdekében tért vissza a korábban hűtlenül elhagyott F & F-szériához, és azt kell mondjuk, bizony jól tette.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Durván 200 statisztát szerepeltettek, akik a forgatás végéig maradtak a Non-Stop c. filmben

Tudtad?

A Borgman igen sok fesztiváldíjjal büszkélkedhet, többek között az Athéni Nemzetközi Filmfesztiválon, a Holland Filmfesztiválon, a Sitges Nemzetközi Fantasztikus Filmek Fesztiválján, és a Palicsi Európai Filmfesztiválon zsebelt be díjakat különböző kategóriákban.

Tudtad?

Ralph Fiennes és Felicity Jones apát és lányát alakította a Kisvárosi Rock 'n' Roll című filmben. A titokzatos szeretőben viszont egy párt alkotnak, amin Jones-nak eleinte furcsa volt, Fiennes viszont lazán legyintett: "Ugyan már! Ez csak egy szerep!"

Tudtad?

A Walter Mitty titkos élete c. filmben a főszerepre alkalmasnak vélték Jim Carrey-t, Owen Wilsont, Mike Myers-t és Sacha Baron Cohen-t is, de végül Ben Stiller kapta meg azt.

Tudtad?

A Csingiling és a kalóztündér az ötödik Csingiling mozi a Disney tündérmese sorozatában.

Kommentek