Filmek a hangulatodra szabva

Komfortos mennyország

12+ karika
The Lovely Bones

Mesterszám

6.010 6.7 -
119 432 vélemény alapján

Szerintem

Az Oscar-díjas Peter Jackson filmje Alice Sebold komoly irodalmi elismerést arató bestsellere alapján készült. Egy meggyilkolt fiatal lány a túlvilágról követi figyelemmel családja életét, ahogyan mindegyikük a maga módján próbál megbirkózni a szörnyű tragédiával és gyilkosa sorsát, aki sokkal közelebb van a családhoz, mint azt bárki is sejtené....

amerikai-angol-új-zélandi film 2009,
színes filmdráma
Hossz: 130 perc
Korhatár: 12 év
Premier: 2010. 03. 11., csütörtök

Szereplők

Stáb

Kritika


Heti Premierek

Mint azt már megszokhattátok, ezen a héten is összegyűjtöttünk néhány információt a legfrissebb filmbemutatókról. Íme, az e heti választék!


Komfortos mennyország

A Mennyei teremtmények alapján joggal gondolhattuk, hogy Peter Jacksonnál ideálisabb rendező kezébe nem is kerülhetett volna Alice Sebold regényének megfilmesítési joga. Tévedtünk.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Darren Aronofsky, A Noé rendezője azt mondta, a filmben nincsenek igazi, élő állatok, amiket látunk, azok CGI technikával készült filmtrükkök.

Tudtad?

Christian Bale-nek sikerült valóban felvennie karaktere legjellemzőbb vonásait: 18 kilóval kövérebb, nehezen mozgó, átfésült hajú fickó vált belőle az Amerikai botrány című film erejéig.

Tudtad?

A 2013-as Angelique egyik adaptációja az 1964-es Angélique, az angyali márkinő című filmnek.

Tudtad?

A nő legtöbb jelenete Sanghajban lett rögzítve. Felismerhető a Pénzügyi Központ és más felhőkarcolók, de ha jobban figyelünk, néhány kínai felirat is látható. Úgy tűnik, Sanghaj úgy néz ki, mint Los Angeles a jövőben.

Tudtad?

A Szex az ex után című film forgatásának első napja vasárnapra esett, az egyik forró jelenet így egy valódi masszázsszalonban készült, ami vasárnaponként zárva tart.

Kommentek