Filmek a hangulatodra szabva

Szép kis szakítás

 karika
Breaking Upwards

Mesterszám

6.010 6.2 -
1 185 vélemény alapján

Szerintem

Daryl és Zoe négy évi kapcsolat után úgy döntenek, ideje szakítani, de csak szép civilizáltan, sértődés, megbántás nélkül. Ki is dolgozzák a megfelelő stratégiát a fokozatos leváláshoz, de New York túl kicsi ahhoz, hogy mindez tényleg működjön is. A rendezők saját életüket játsszák el a Facebook generáció bizarr fordulataival fűszerezve.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Godzilla még sosem volt ilyen nagy, mint a 2014-es feldolgozásban: ezúttal 108.2 méter magas.

Tudtad?

Tavaly májusban a cannes-i filmvásáron a Viharsarok című filmet észak-amerikai, angol, francia és lengyel forgalmazók már megvásárolták.

Tudtad?

Saajan Fernandes (az Ezerízű szerelem főszereplője): "Amikor a feleségem meghalt, vízszintes koporsóba temették... Másnap megpróbáltam venni magamnak egy hasonlót, de csak függőlegeset tudtak ajánlani. Egész életemben álltam a buszokon, vonatokon, nehogy már halálom után is állnom kelljen!"

Tudtad?

Clive Dawson, a Mars - Az utolsó napok című film forgatókönyvírója próbált hű maradni Sydney J. Bounds eredeti történetéhez. Habár abban a legénység 6 férfiból állt, az adaptációban Dawson filmjében két karakter nő.

Tudtad?

A Noé vetítését betiltották Bahrain, Qatar, és az Egyesült Arab Emirátusok területén, ugyanis a helyi kormány szerint ez szembe ütközik az iszlám tanításokkal. Hasonló történt Egyiptomban, ott azt mondták, hogy a film "provokálná a hívők érzéseit".

Kommentek