Filmek a hangulatodra szabva

Transformers 2 – A bukottak bosszúja

12+ karika
Transformers: Revenge of the Fallen

Mesterszám

6.410 6.0 7.5
308 351 vélemény alapján

Szerintem

Optimus fővezér és katonái legyőzték az Álcákat. Úgy tűnik, hogy végre béke és nyugalom köszönt a Földre. S közben Sam is az egyetemi tanulmányaira készül, ám a nyugalom csak látszólagos. A Scorpinox nevű Álca ugyanis ellopja Megatron holttestét, és föltámasztja halottaiból. Az új életre kelt Megatron és cinkosa, Üstökös így bosszút esküsznek az Autobotok ellen, és minden korábbinál nagyobb erőt gyűjtenek, hogy legyőzzék az ellenfeleiket. Nem számolnak azonban Sam-mel, akinek sorsa továbbra is a robotokhoz van kötve. Sam ekkor ismét összefog az Autobotokkal, hogy felvegye a harcot az Álcákkal...

A várva várt folytatásban Sam Witwicky ismét összeáll az Autobotokkal, hogy felvegye a harcot esküdt ellenségeikkel, az Álcákkal...

Michael Bay ezúttal is garantálja a színvonalat: gigantikus csaták, gigantikus robotok, gigantikus akciójelenetek, sosem látott trükkök az év szuperprodukciójában.

amerikai film 2009,
színes sci-fi akciófilm
Hossz: 143 perc
Korhatár: 12 év
Premier: 2009. 06. 24., szerda Forgalmazó: UIP-Duna Film

Szereplők

Stáb

Kritika


Amit a heti filmpremierekről tudni érdemes! – 25. hét

Moziba mennél, de nem tudod, mit érdemes megnézni? Most figyelj akkor, mert néhány infó birtokában talán könnyebb lesz választani.


Transformers: A bukottak bosszúja

Michael Bay tutira olyan kisfiú volt, aki a játszótéren is kizárólag azért épített homokvárat, hogy majd jól lerombolhassa. Felnőttként nem ő a mellényes filmesztéták kedvenc rendezője, de a zúzdában azóta is nagyon otthon van.

Vetítések (tv)

Szombat
  • TV2 - 07.13. 18:55

Tudtad?

Jerry Bruckheimer, A Karib-tenger-kalózai, a Bad Boys, a CSI és még számtalan szupersikerű film meg tévésorozat producere ezúttal a Távozz tőlem, Sátán! c. produkciójával bizonyítja, hogy minden műfajból ki tudja hozni a legjobbat.

Tudtad?

Orlando Bloom a való életben két évvel idősebb, mint filmbeli apja, Lee Pace, aki Thranduil királyt játssza A hobbit: Smaug pusztasága című moziban.

Tudtad?

A lázadás kora: Michael Kohlhaas legendája az ötödik filmfeldolgozás Kohlhaas Mihály életéről. Heinrich von Kleist történelmi tárgyú kisregényéből több mint húsz színpadi feldolgozás is született.

Tudtad?

Az olasz Oscar-nak hívott David di Donatello-díjon 12 kategóriában – köztük a legjobb film – jelölték a Éljen a szabadság!-ot, amely egyszerre pezsdítő és rendkívül aktuális vígjáték 2014-ben.

Tudtad?

A Dolma Lányai angol-nepáli-magyar koprodukcióban készült, rendezője Miklós Ádám.

Kommentek