Filmek a hangulatodra szabva

Vihar

16+ karika
Storm

Mesterszám

6.110 6.9 -
1 091 vélemény alapján

Szerintem

Goran Duricsot azzal vádolja Hannah Maynard ügyész a Hágai Nemzetközi Bíróság előtt, hogy a balkáni háborúban boszniai muzulmánok deportálásában és meggyilkolásában vett részt. Az ellentmondásos ügy tisztázása céljából a bíróság delegációt küld Boszniába. Amikor a koronatanúja öngyilkos lesz, úgy tűnik Durics szabadon távozhat a bíróságról. Hannah Szarajevóba utazik a tanú temetésére. Itt találkozik annak nővérével, Mirával, aki úgy tűnik, többet tud a vádlottról, mint amennyit elmond. Hannah meggyőzi a lányt, hogy nézzen szembe félelmeivel, és vállalja a tanúskodást Durics ellen.

dán-holland-német film 2009,
színes filmdráma
Hossz: 99 perc
Korhatár: 16 év

Szereplők

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Lego-kaland című filmben minden, amit látunk, LEGO-ból van. Beleértve a tüzet, vizet, füstöt, a robbantásokat és a lézerkardot is.

Tudtad?

A Niko – Kistesó nagy bajban című film a harmadik finn 3D-ben készült mozi, mindhárom animációs.

Tudtad?

A nő legtöbb jelenete Sanghajban lett rögzítve. Felismerhető a Pénzügyi Központ és más felhőkarcolók, de ha jobban figyelünk, néhány kínai felirat is látható. Úgy tűnik, Sanghaj úgy néz ki, mint Los Angeles a jövőben.

Tudtad?

Eredetileg Jennifer Garner játszotta volna az ellenállhatatlan Elisabeth szerepét a Működik a kémia c. filmben, de terhessége miatt végül Olivia Wilde kapta a főszerepet.

Tudtad?

Orlando Bloom a való életben két évvel idősebb, mint filmbeli apja, Lee Pace, aki Thranduil királyt játssza A hobbit: Smaug pusztasága című moziban.

Kommentek