Filmek a hangulatodra szabva

Zombieland

18+ karika
Zombieland

Mesterszám

8.110 7.7 7.9
363 536 vélemény alapján

Szerintem

A világot elözönlő zombik ellen csak annak van esélye, aki mer nekimenni az eleven ördögnek is, aki bátor, mint Tallahassee (Woody Harrelson), és nincs nyugta, míg pokolra nem küldte az utolsó élőhalottat is. Esélye van annak is, aki annyira fél tőlük, mint a gyáva Columbus (Jesse Eisenberg), mert az ilyet életben tartja a félelme. Nagyon különböznek egymástól, mégis közösen próbálják átvészelni a folyamatosan rájuk leskelődő bajt: a mindenütt jelenlévő élőhalottakat. Az emberek között is leselkedik rájuk veszély, mégpedig két vagány lány személyében (Emma Stone, Abigail Breslin), akik egész más eszközöket vetnek be a túlélés érdekében. A fura kis csapat nehéz helyzetben van: ha nem sikerül legyőzniük egymás iránti kölcsönös megvetésüket, kénytelenek lesznek megadni magukat a falánk zombiknak…

amerikai film 2009,
színes horrorvígjáték
Hossz: 84 perc
Korhatár: 18 év
Premier: 2009. 11. 26., csütörtök

Szereplők

Stáb

Kritika


Heti Premierek

Mint azt már megszokhattátok, ezen a héten is összegyűjtöttünk néhány információt a legfrissebb filmbemutatókról. Íme, az e heti választék!


Zombieland

A Hullajó, a Haláli hullák hajnala és a Fido után azt hittük, a filmesek már mindent megmutattak, ami a zombis vígjátékok terepén megmutatható. Tévedtünk. Megfeledkeztünk arról az aprócska tényről, hogy a zombifilmeket még soha nem keverték össze a szüzességet elvesztős tinikomédiákkal, és bár elsőre ez a kombináció kicsit merésznek tűnhet, az elsőfilmes Ruben Fleischer megmutatja, hogy igenis működőképes ötletről van szó.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Kezdetben Cate Blanchett-et szánták A futurológiai kongresszus főszerepére.

Tudtad?

Kate Winslet már öt hónapos terhes volt, amikor A beavatottat forgatták. Habár csak négy hétig kellett a kamerák előtt lennie, egy idő után a teljes alakos felvételeken iPaddel és mappákkal takarta el egyre növekvő pocakját.

Tudtad?

Dwayne Johnson nyolc hónapon át tartó kemény fizikai edzéssel készült Herkules főszerepére.

Tudtad?

Ellar Coltrane, a Sráckor főszereplője 7 éves volt a forgatás kezdetekor, mire befejezték a filmet, már a 18. életévét is betöltötte.

Tudtad?

Christian Bale-nek sikerült valóban felvennie karaktere legjellemzőbb vonásait: 18 kilóval kövérebb, nehezen mozgó, átfésült hajú fickó vált belőle az Amerikai botrány című film erejéig.

Kommentek