Filmek a hangulatodra szabva

A kaptár – Túlvilág

18+ karika
Resident Evil − Afterlife

Mesterszám

6.210 5.9 7.7
126 032 vélemény alapján

Szerintem

Rég vége mindennek. A T-vírus elpusztította a világot, csak a végtelen kietlenség és az élőhalottak maradtak utána. És néhány túlélő, aki egyre fogyó eséllyel küzd az életéért.
Alice (Milla Jovovich) részben hibásnak érzi magát a vírus elszabadulásáért, és mindent elkövet, hogy újabb túlélőket találjon a kiégett városok romjai között. Egy váratlan nyomot követve Los Angelesbe megy, mert ott talán létezik egy biztonságos körzet. Ám a hír csapda: a városban hemzsegnek az éhes élőhalottak, a nő és társai pedig kénytelenek összecsapni velük...

amerikai-angol-német film 2010,
színes akciófilm
Hossz: 93 perc
Korhatár: 18 év
Premier: 2010. 09. 10., péntek Forgalmazó: InterCom

Szereplők

Stáb

Kritika


A kaptár – Túlvilág

Megérkezett a zombipusztító őrület legújabb része, A Kaptár – Túlvilág. Aki szerette az előző három filmet, ezúttal sem fog csalódni, hiszen a főszereplő Milla Jovovich és a rendező Paul W. S. Anderson sem változott, csupán a kor igényeinek megfelelően, digitális 3D-ben tekinthető meg a mészárlás.

Vetítések (tv)

Szerda
  • Film Now - 05.22. 21:55

Tudtad?

Chris Pratt 26 kiló súlyfelesleget szedett fel azért, hogy eljátssza David duci barátját, Brettet az Elpuskázva című filmben.

Tudtad?

A részeg pilóta a Walter Mitty titkos élete c. filmben azzal viccelődik, hogy "Grönlandon kábé 8 ember van összesen". Amikor Walter elmegy oda, valóban 8 különböző embert láthatunk a szigeten.

Tudtad?

Dahan tökéletesen választotta ki a Grace: Monaco csillaga szereplőgárdáját: az elegáns, és finom Grace-t Nicole Kidman, a mindig határozott és eltökélt III. Rainert pedig Tim Roth kelti életre, Maria Callas szerepében pedig Paz Vega tündököl.

Tudtad?

Walt Disney titkolta a nyilvánosság előtt, hogy dohányzik, attól félve, hogy ez árthat a gyerekbarát imázsának. Tom Hanks azt akarta, hogy karaktere hiteles legyen, így mindenképp akart egy jelenetet a cigarettázó Disney-vel. Végül megállapodott a céggel: a Banks úr megmentése egyik jelenetében elnyom egy cigit.

Tudtad?

Ramaa Mosley és Tim Macy interneten ismerkedtek össze, és együtt alkották meg a Dollár, kanna szerelem rövid történetét, majd elhatározták, hogy a filmadaptáció előtt egy képregényt csinálnak belőle.

Kommentek