Filmek a hangulatodra szabva

A karate kölyök

12+ karika
The Karate Kid

Mesterszám

6.610 6.2 7.0
113 489 vélemény alapján

Szerintem

A 12 éves Dre (Jaden Smith) Detroitban a népszerű fiúk közé tartozott, ám anyja új állást kap, ezért Kínába kell költözniük. Új környezetében az egyetlen pozitív élmény bájos osztálytársa, akibe azonnal beleszeret, de a kulturális különbségek nem könnyítik meg a közeledést. Ráadásul a fiú szembe találja magát Chenggel, a környék kung fu sztárjával, aki csúnyán elbánik vele. Dre nem tud kihez fordulni, teljesen magára van utalva az idegen országban. Egyedül a karbantartó Han úr (Jackie Chan) áll ki mellette, aki titokban kung fu mester. Vállalja, hogy felkészíti a fiút a közelgő bajnokságra. Itt Dre megmutathatja mire képes valójában, s rájön, hogy valójában önmagát és a félelmeit kell legyőznie...

amerikai film 2010,
színes akciófilm
Hossz: 134 perc
Korhatár: 12 év
Premier: 2010. 09. 02., csütörtök Forgalmazó: InterCom

Szereplők

Stáb

Kritika


A Karate Kölyök

KicsiKém rendezője az utóbbi idők legjobb remake-jét hozta ki a héten debütáló családi kalandfilmből. Jaden Smith pedig apja nyomdokain halad, de egyáltalán nem csinálja rosszul.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Az FC Barcelona a világ legsikeresebb és legnépszerűbb futballklubja. A sikerek megalapozásában kiváló magyar játékosoknak is kulcsszerepe volt. A Magyarok a Barcáért című film a Barcelona magyar hőseit mutatja be nem mindennapi módon.

Tudtad?

Evangeline Lilly színésznő A hobbit: Smaug pusztaságából 13 éves kora óta rajong Tolkien Középfölde világáért.

Tudtad?

Skype-on keresztül tartották meghallgatását Sarah Hyland-nek, aki Natalie Dashkov-ot játssza a Vámpírakadémia című filmben.

Tudtad?

Az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben a rendezők igyekeztek minél kevesebb effektet használni és minimalizálni a CGI technikát is.

Tudtad?

Robert Redford azért vállalta el az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben Alexander Pierce szerepét, mert unokái nagy rajongói a Marvel Studios filmjeinek.

Kommentek