Filmek a hangulatodra szabva

A titánok harca

12+ karika
Clash of the Titans

Mesterszám

5.710 5.8 7.4
220 625 vélemény alapján

Szerintem

A hatalomért vívott harc során emberek királyokkal, királyok pedig istenekkel mérik össze erejüket az idők kezdete óta. Az istenek közötti küzdelem azonban elpusztíthatja az egész világot. Perszeusz (Sam Worthington), akit isten nemzett, de ember nevelt fel, képtelen megvédeni családját az alvilág bosszúálló istenétől, Hádésztől (Ralph Fiennes). Veszteni valója már nincs, ezért vállalja, hogy egy csapat mindenre elszánt harcost a pokol ura ellen vezet, mielőtt az megszerezné Zeusztól (Liam Neeson) a hatalmat. A veszedelmes út során bátor katonáival tiltott világokon verekszik keresztül magukat. Olyan tájakra jutnak el, ahol ember még nem járt; démonokkal és ismeretlen fenevadakkal veszik fel a harcot. Perszeusz egyetlen esélye a túlélésre, ha elfogadja a benne rejlő isteni hatalmat, és képes a végzete fölé emelkedni...

amerikai-angol film 2010,
színes kalandfilm
Hossz: 102 perc
Korhatár: 12 év
Premier: 2010. 04. 15., csütörtök Forgalmazó: InterCom

Szereplők

Stáb

Kritika


A Titánok harca

Ugyan Percy Jackson kicsit beelőzött, de ha görög mitológiáról van szó, A Titánok harca tűnik az izgalmasabb vállalkozásnak. Az 1981-es változat mára nevetségessé vált stop motion trükkjeit cool CGI-effektusokra cserélték.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A csodálatos Pókember 2. főszereplője, Andrew Garfield úgy döntött, nem szeretne többet Pókember lenni, így a harmadik részben még igen, a negyedikben már nem ő szerepel.

Tudtad?

A Banks úr megmentése című filmben Tom Hanks Walt Disney-t játssza, aki valójában a színész távoli rokona.

Tudtad?

Bár a főszereplők közt szerepel, Jet Li összesen 5 percet játszik a The Expendables – A feláldozhatók 3. című akciófilmben.

Tudtad?

Darren Aronofsky, A Noé rendezője azt mondta, a filmben nincsenek igazi, élő állatok, amiket látunk, azok CGI technikával készült filmtrükkök.

Tudtad?

Tavaly májusban a cannes-i filmvásáron a Viharsarok című filmet észak-amerikai, angol, francia és lengyel forgalmazók már megvásárolták.

Kommentek