Filmek a hangulatodra szabva

Blue Valentine

16+ karika
Blue Valentine

Mesterszám

8.310 7.4 9.8
134 386 vélemény alapján

Szerintem

Cindy (Michelle Williams) és Dean (Ryan Gosling) már évek óta egy pár, de kapcsolatuk válságba kerül, távolodnak egymástól. Míg Cindy az évek során mind nagyobb dolgokról álmodozott és egyre több mindent ért el, addig Dean megmaradt annak az egyszerű srácnak, aki a megismerkedésükkor volt.

Úgy döntenek, adnak még egy utolsó esélyt maguknak: megpróbálják megmenteni a kapcsolatukat. A kísérlet során megismerhetjük e viszony jó és rossz pillanatait egyaránt.

amerikai film 2010,
színes romantikus dráma
Hossz: 112 perc
Korhatár: 16 év
Premier: 2011. 08. 18., csütörtök Forgalmazó: Budapest Film

Szereplők

Stáb

Kritika


Blue Valentine

Kamaratörténet az egész, mint ahogy az emberi élet maga is az – egy Oscar-díjas alakítással.

Vetítések (tv)

Szerda
  • Filmcafé HD - 06.26. 01:45

Tudtad?

A Frank című film főhősét alkotói Chris Sievey brit komikus Frank Sidebottom néven ismert karaktere alapján dolgozták ki.

Tudtad?

Eredetileg Nicole Kidman, Hugh Jackman és Zac Efron is benne volt A komornyik első szereposztásban.

Tudtad?

Clive Dawson, a Mars - Az utolsó napok című film forgatókönyvírója próbált hű maradni Sydney J. Bounds eredeti történetéhez. Habár abban a legénység 6 férfiból állt, az adaptációban Dawson filmjében két karakter nő.

Tudtad?

Godzilla a popkultúra részévé vált, története töméntelen folytatást és feldolgozást élt meg, és a képregényektől a videojátékokig számos műfajban kelt új életre. Az egyik filmes feldolgozás a 2014-es Godzilla.

Tudtad?

A Lego-kaland című film elkészítésénél kombinálták az stop-motion technikát és a CGI-t. A készítők azt akarták, hogy a számítógéppel készült effektek ne látszódjanak egyértelműen, és a látvány valódinak tűnjön.

Kommentek