Filmek a hangulatodra szabva

Fűrész 3D

18+ karika
Saw 3D

Mesterszám

5.710 5.6 7.4
64 432 vélemény alapján

Szerintem

A Fűrész-széria befejező részében a Jigsaw-feladatok túlélői összefognak. Bobby Dagen támogatását is szeretnék elnyerni, aki régebben megoldotta a játékos kedvű sorozatgyilkos feladatát, csakhogy ő olyan titkok birtokában van, ami a terror új hullámát indíthatja el.

Minden idők legsikeresebb horrorfilm-sorozatának hetedik része 3D technikával készült, hogy minden néző szinte saját bőrén tapasztalhassa meg a brutális kínzásokat.

amerikai-kanadai film 2010,
színes horror
Hossz: 85 perc
Korhatár: 18 év
Premier: 2010. 10. 28., csütörtök Forgalmazó: Budapest Film

Szereplők

Stáb

Kritika


Fűrész 3D

Minden idők egyik legsikeresebb horrorfilm sorozatának elkészült a hetedik, befejező része, a kirakós gyilkos ezúttal 3D-ben borzolja a rajongók idegeit, s az eddigieknél még brutálisabbnak ígérkezik.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Lego-kaland című film elkészítésénél kombinálták az stop-motion technikát és a CGI-t. A készítők azt akarták, hogy a számítógéppel készült effektek ne látszódjanak egyértelműen, és a látvány valódinak tűnjön.

Tudtad?

David Michôd rendező Eric karakterét kifejezetten Guy Pearce színészre írta az Országúti bosszú című filmben.

Tudtad?

A Banks úr megmentése című filmben Tom Hanks Walt Disney-t játssza, aki valójában a színész távoli rokona.

Tudtad?

Hogy megelőzzék a kiszivárgó titkokat és spoilereket, az Amerika kapitány - A tél katonája cím helyett "Freezer Burn" álnevet használták a film forgatásánál.

Tudtad?

A futurológiai kongresszus c. filmben az operatőri munka a nem animált betéteknél Michael Englert lengyel operatőr érdeme, aki a nemrégiben megnyerte a Sundance Fesztiválon a Legjobb operatőr díjat.

Kommentek