Filmek a hangulatodra szabva

Fűrész 3D

18+ karika
Saw 3D

Mesterszám

5.710 5.6 7.4
64 432 vélemény alapján

Szerintem

A Fűrész-széria befejező részében a Jigsaw-feladatok túlélői összefognak. Bobby Dagen támogatását is szeretnék elnyerni, aki régebben megoldotta a játékos kedvű sorozatgyilkos feladatát, csakhogy ő olyan titkok birtokában van, ami a terror új hullámát indíthatja el.

Minden idők legsikeresebb horrorfilm-sorozatának hetedik része 3D technikával készült, hogy minden néző szinte saját bőrén tapasztalhassa meg a brutális kínzásokat.

amerikai-kanadai film 2010,
színes horror
Hossz: 85 perc
Korhatár: 18 év
Premier: 2010. 10. 28., csütörtök Forgalmazó: Budapest Film

Szereplők

Stáb

Kritika


Fűrész 3D

Minden idők egyik legsikeresebb horrorfilm sorozatának elkészült a hetedik, befejező része, a kirakós gyilkos ezúttal 3D-ben borzolja a rajongók idegeit, s az eddigieknél még brutálisabbnak ígérkezik.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A csodálatos Pókember 2. főszereplője, Andrew Garfield úgy döntött, nem szeretne többet Pókember lenni, így a harmadik részben még igen, a negyedikben már nem ő szerepel.

Tudtad?

A Transformers: A kihalás kora a harmadik rész gigantikus chicago-i csatája után 4 évvel játszódik.

Tudtad?

Jude Law a Dom Hemingway c. filmben játszott szerepéért, Dom karakteréért több mint 13 kilót hízott.

Tudtad?

Julianne Moore egy interjúban elmondta: Courtney Love és Patti Smith személyét próbálta összegyúrni Maisie tudja c. filmben, ahol ugyanis egyszerre alakít rockszárt és anyukát.

Tudtad?

A Philomena c. filmben néhány visszaemlékezés eredeti videókból lett kiválogatva. Van olyan is benne, amit a film kedvéért vettek fel, de olyan is, ami valódi emlék a hölgy igazi fiáról.

Kommentek