Filmek a hangulatodra szabva

Fűrész 3D

18+ karika
Saw 3D

Mesterszám

5.710 5.6 7.4
64 432 vélemény alapján

Szerintem

A Fűrész-széria befejező részében a Jigsaw-feladatok túlélői összefognak. Bobby Dagen támogatását is szeretnék elnyerni, aki régebben megoldotta a játékos kedvű sorozatgyilkos feladatát, csakhogy ő olyan titkok birtokában van, ami a terror új hullámát indíthatja el.

Minden idők legsikeresebb horrorfilm-sorozatának hetedik része 3D technikával készült, hogy minden néző szinte saját bőrén tapasztalhassa meg a brutális kínzásokat.

amerikai-kanadai film 2010,
színes horror
Hossz: 85 perc
Korhatár: 18 év
Premier: 2010. 10. 28., csütörtök Forgalmazó: Budapest Film

Szereplők

Stáb

Kritika


Fűrész 3D

Minden idők egyik legsikeresebb horrorfilm sorozatának elkészült a hetedik, befejező része, a kirakós gyilkos ezúttal 3D-ben borzolja a rajongók idegeit, s az eddigieknél még brutálisabbnak ígérkezik.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Filmbaki a 3 nap a halálig c. filmben: Amikor Ethan meglátja Mitat felakasztott testét a fürdőszobában, a halott férfin hirtelen csuklót cserél karórája.

Tudtad?

A színészek A Wall Street farkasában igazából porrá zúzott B-vitamint szívtak fel az orrukba, ami úgy nézett ki, mint a kokain. Habár ez nem volt kellemes, a vitamin energiát adott nekik a színészi játékhoz.

Tudtad?

A komornyik című filmnek 41 jegyzett producere van, valószínűleg ez világrekordnak számít.

Tudtad?

Julia Roberts egy interjún könnyekben tört ki, amikor arról beszélt, hogy az Augusztus Oklahomában c. filmben Meryl Streep mellett szerepel, aki ugyanis a kedvenc színésznője.

Tudtad?

A Godzilla c. filmben a szörny tappancsa legszélesebb pontján 17.66 méter.

Kommentek