Filmek a hangulatodra szabva

Habcsók

12+ karika
Cup Cake

Mesterszám

5.810 5.8 -
45 vélemény alapján

Szerintem

Szülei halála után P.J. megörökli a családi pékséget. A huszonhárom éves, saját világában élő fiatalember nem akarja megszegni az apjának és anyjának tett ígéretét, így kénytelen-kelletlen beáll folytatni a munkájukat. A pékség termékei persze megdöbbentő szakmai hozzá nem értésről tanúskodnak, ami rövid idő leforgása alatt látványos hanyatlásra ítéli az üzletet. Szerencsére néhány enyhén diszfunkciós barátja és a külföldi szerelme, Gala segítségével sikerül újjáéleszteni a hagyományokat, mígnem a pékség újra a régi fényében ragyog.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A 12 év rabszolgaság című film Michael Fassbender és Brad Pitt harmadik filmes együttműködése. Szintén együtt szerepeltek a Becstelen brigantykban (2009) és A jogászban (2013).

Tudtad?

Olivier Dahan Edith Piaf életrajzi filmje után ismét egy izgalmas témát és egy újabb felejthetetlen színészlegendát mutat be új alkotásában, a Grace: Monaco csillaga című filmben.

Tudtad?

Ha a Godzilla filmhez a digitális trükköket egyetlen komputeren számították volna ki, akkor azok 445 év alatt készültek volna el: vagyis egy reneszánsz CGI-szakembernek 1570-ben kellett volna megnyomni a “render” gombot.

Tudtad?

A nyilak a 47 Roninban Michael Reape, a híres Európai nyílkészítő munkái. Néhány darabot múzeumi szinten készített el, a közeli jelenetekhez.

Tudtad?

Hans Petter Moland rendező Az eltűnés sorrendjében c. filmben harmadik alkalommal dolgozik együtt a skandináv film egyik legelismertebb színészével, Stellan Skarsgard-dal (Dogville, Melankólia, A nimfomániás), akinek mások mellett Bruno Ganz az egyik legismertebb színészpartnere a filmben.

Kommentek