Filmek a hangulatodra szabva

Ne engedj el!

16+ karika
Never Let Me Go

Mesterszám

7.510 7.2 8.3
104 451 vélemény alapján

Szerintem

Kathy, Tommy és Ruth gyerekkorukat Hailshamben, egy angol bentlakásos iskolában töltötték. A látszólagos idill mögött azonban a jövőjüket érintő ijesztő titokra bukkannak. Amikor elhagyják az intézetet, és felnőttként újra találkoznak, egyre közelebb kerülnek elkerülhetetlen végzetükhöz. Barátságukat kínzó érzelmek árnyékolják be: szerelem, féltékenység és árulás teszi próbára kapcsolatukat…

amerikai-angol film 2010,
színes filmdráma
Hossz: 103 perc
Korhatár: 16 év
Premier: 2011. 05. 26., csütörtök

Szereplők

Stáb

Kritika


Ne engedj el!

Rendhagyó klónozós sci-fi a Napok romjai írójától és a világ egyik legjobb videoklip rendezőjétől.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Az olasz Oscar-nak hívott David di Donatello-díjon 12 kategóriában – köztük a legjobb film – jelölték a Éljen a szabadság!-ot, amely egyszerre pezsdítő és rendkívül aktuális vígjáték 2014-ben.

Tudtad?

Matthew McConaughey 21,5 kilót fogyott a Mielőtt meghaltam főszerepéért, ugyanis AIDS-es beteget kell alakítania. Meglehetősen hiteles lett, csont és bőr maradt belőle.

Tudtad?

A Lucy lett az első olyan felnőtt korhatáros film, melynél (részben) IMAX technológiát használtak a forgatás során.

Tudtad?

Michael Fassbendert a Frank című filmben tőle rendkívül szokatlan szerepben láthatjuk. A színész szürreális alakításában énektudását is megcsillogtatja.

Tudtad?

A Brit Királyi Légierő személyzete soha nem szalutál úgy, hogy nincs rajta kalap, habár ez megtörténik A háború angyalai című filmben.

Kommentek