Filmek a hangulatodra szabva

Norman

16+ karika
Norman

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Norman Long magányos figura a középiskolában, rendkívüli intelligenciájával és fekete humorával örök különcnek számít. A tanév elején új lány tűnik fel a suliban, Emily, aki úgy tűnik, azonnal egy hullámhosszon van Normannel. A fiú édesanyja halála után kettesben él édesapjával, aki a rákbetegség végső stádiumában van. Norman egy veszekedés közben, maga sem tudja, miért, azt hazudja a legjobb barátjának, hogy rákos, és amikor ennek híre elterjed az iskolában, olyan csapdában találja magát, amiből már nem is tudja, hogyan fog kimászni. Hirtelen mindenki jóindulattal fordul hozzá, és a legfájóbb, hogy Emily, akivel egyre közelebb kerülnek egymáshoz, már szintén szánakozással tekint rá. Norman tudja, hogy előbb-utóbb vállalnia kell az igazságot.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Banks úr megmentése című filmben Tom Hanks Walt Disney-t játssza, aki valójában a színész távoli rokona.

Tudtad?

A Niko – Kistesó nagy bajban című film a harmadik finn 3D-ben készült mozi, mindhárom animációs.

Tudtad?

A Violetta: A koncert turnéja során a szereplők bejárták Nyugat-Európát és összesen 30 alkalommal léptek fel, több mint 170.000 ember előtt.

Tudtad?

A 12 év rabszolgaság című film Michael Fassbender és Brad Pitt harmadik filmes együttműködése. Szintén együtt szerepeltek a Becstelen brigantykban (2009) és A jogászban (2013).

Tudtad?

Dahan tökéletesen választotta ki a Grace: Monaco csillaga szereplőgárdáját: az elegáns, és finom Grace-t Nicole Kidman, a mindig határozott és eltökélt III. Rainert pedig Tim Roth kelti életre, Maria Callas szerepében pedig Paz Vega tündököl.

Kommentek