Filmek a hangulatodra szabva

Ragadozók

18+ karika
Predators

Mesterszám

7.710 6.4 9.0
164 751 vélemény alapján

Szerintem

Egy elit harcosokból álló csapat, élükön egy zsoldossal (Adrien Brody) különös bevetésre indul. Nem ismerik egymást, és nem tudják, hogyan kerültek az idegen bolygóra, méghozzá szabad prédaként. Egy orvos kivételével az alakulat tagjai mind hidegvérű gyilkosok: van köztük kommandós, bérgyilkos, elítélt, Yakuza-tag. Ők a legjobban kiképzett, legveszélyesebb "ragadozók" a Földön, akikre most az ismeretlen bolygón a Ragadozók egy rendkívül kegyetlen új faja vadászik. Céljuk, hogy végleg kiirtsák a bolygójukra tévedt idegeneket. Felkészülési idő nincs. Kezdődik a hajtóvadászat.

Kritika


Heti premierek

Mint azt már megszokhattátok, ezen a héten is összegyűjtöttünk néhány információt a legfrissebb filmbemutatókról. Íme, az e heti választék!


Ragadozók

Nem volt könnyű dolga Antal Nimródnak a Ragadozókkal, hiszen egy halott franchise-ba kellett életet lehelnie. Bár sikeresen megoldotta a rá szabott feladatot, a film végeztével azért maradt némi hiányérzetünk.

Vetítések (tv)

Kedd
  • HBO 2 - 09.25. 00:45
Péntek
  • Mozi+ - 09.28. 21:00
Kedd
  • HBO - 10.02. 01:55
Hétfő
  • HBO - 10.15. 04:05

Tudtad?

Egy Airbus A330-300 típusú repülőgéppel forgatták a Non-stop című filmet.

Tudtad?

A Galaxis őrzői először a Marvel Super-Heroes Issue 18 képregényfüzetben jelent meg 1969 januárjában.

Tudtad?

A háború angyalai c. film 45. percénél az amerikai katona fut a német katona elől, láthatjuk, hogy annak egyenruháján a német zászló meg van fordítva.

Tudtad?

Cédric Klapisch, a Már megint lakótársat keresünk rendezője a 2002-ben készült Lakótársat keresünk, majd az annak folytatásaként 2005-ben született Még mindig lakótársat keresünk filmeket követően ismét csábító reklámot készített a modern nagyvárosi életről.

Tudtad?

A Dolma Lányai angol-nepáli-magyar koprodukcióban készült, rendezője Miklós Ádám.

Kommentek