Filmek a hangulatodra szabva

Végrehajtók

18+ karika
Repo Men

Mesterszám

5.210 6.3 -
85 228 vélemény alapján

Szerintem

A nem túl távoli jövőben az orvostudomány elérte, hogy már nincs szükség donorokra a szervátültetéseknél, ugyanis mesterséges szervekkel dolgoznak. Más kérdés, hogy kevesen engedhetik meg maguknak a költséges transzplantációt. Ezért létrehoztak egy hitelkonstrukciót, melynek lényege, hogy ha valaki nem tudja fizetni a részleteket, visszaveszik tőle a szervet. Az ügyet behajtóemberek végzik. Remy (Jude Law) az egyik legjobb a szakmában. Egy napon azonban arra ébred, hogy ő is adósként szerepel a listán, s a cég a nyakára küldi korábbi társát (Forest Whitaker). Most, hogy az üldözőből üldözött lett, Remy csatlakozik Beth-hez (Alice Braga), hogy együtt meneküljenek tovább a végrehajtók elől, miközben több ezer sorstársuk hősévé válnak.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Saajan Fernandes (az Ezerízű szerelem főszereplője): "Amikor a feleségem meghalt, vízszintes koporsóba temették... Másnap megpróbáltam venni magamnak egy hasonlót, de csak függőlegeset tudtak ajánlani. Egész életemben álltam a buszokon, vonatokon, nehogy már halálom után is állnom kelljen!"

Tudtad?

Belgium az Alabama és Monroe című filmmel nevezett hivatalosan A legjobb külföldi film (Foreign Language Film) kategóriában a 2014-es Oscar-díjra.

Tudtad?

A Lego-kaland című film elkészítésénél kombinálták az stop-motion technikát és a CGI-t. A készítők azt akarták, hogy a számítógéppel készült effektek ne látszódjanak egyértelműen, és a látvány valódinak tűnjön.

Tudtad?

A hetvenes évek amerikai paranoiafilmjeinek (Magánbeszélgetés, A keserű három napja, A mandzsúriai jelölt) hangulatát és stílusát idéző Halálos mélység megtörtént eseményeken alapuló thriller, amely az összeesküvés elméletek kedvelői mellett az óceán mélységétől rettegőknek is garantáltan izgalmas szórakozást kínál.

Tudtad?

A Filmalap a Viharsarok forgatókönyvének fejlesztését 2,6 millió, a film gyártását pedig 60 millió forinttal támogatta.

Kommentek