Filmek a hangulatodra szabva

Véres románc

16+ karika
All Good Things

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

David (Ryan Gosling), aki sosem tudta kiheverni, hogy hétévesen elveszítette az anyját, szerelmével, Katie-vel (Kirsten Dunst) vidékre költözik. A fiú hatalmaskodó ingatlanmágnás apja (Frank Langella) azonban kierőszakolja, hogy visszatérjenek New Yorkba, és David vegyen részt a családi üzletben. A fiú furcsán kezd viselkedni, és hiába indult a fiatalok kapcsolata idillinek, fokozatosan elhidegülnek egymástól. Katie rádöbben, hogy David nem az, akinek gondolta. De lehet-e köze Davidnek a lány hamarosan bekövetkező eltűnéséhez?...

amerikai film 2010,
színes thriller
Hossz: 97 perc
Korhatár: 16 év

Szereplők

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A lázadás kora: Michael Kohlhaas legendája az ötödik filmfeldolgozás Kohlhaas Mihály életéről. Heinrich von Kleist történelmi tárgyú kisregényéből több mint húsz színpadi feldolgozás is született.

Tudtad?

A Grace: Monaco csillaga Hollywood egyik legcsodálatosabb, legismertebb színésznőjének egyik sorsdöntő periódusát tárja elénk, amikor is Grace Kelly végleg maga mögött hagyta Hollywoodot.

Tudtad?

A Philomena c. filmben néhány visszaemlékezés eredeti videókból lett kiválogatva. Van olyan is benne, amit a film kedvéért vettek fel, de olyan is, ami valódi emlék a hölgy igazi fiáról.

Tudtad?

A Szexvideó forgatása közben a stáb a Matek alapfokon munkacímet használta, mivel a film eredeti címe több forgatási helyszínen is erős megrökönyödést keltett volna.

Tudtad?

Natalia Oreiro, A német doktor című filmben vállalt szerepéért két hónapig intenzíven tanult németül, ugyanis a párbeszédek több mint fele ezen a nyelven van.

Kommentek