Filmek a hangulatodra szabva

360

16+ karika
360

Mesterszám

6.010 6.2 8.5
12 734 vélemény alapján

Szerintem

Egy házaspár mindkét tagja a félrelépés gondolatával játszik: ám míg a feleség, Rose (Rachel Weisz) titokban félrelép, a férj, Michael (Jude Law) az utolsó pillanatban meghátrál. Laura (Maria Flor), akit brazil fotós megcsalt úgy dönt, hogy elhagyja félrelépő párját és hazaköltözik Brazíliába. Az alkoholista, korosodó John (Anthony Hopkins) eltűnt lányának feltételezett holttestét megy azonosítani az Egyesült Államokba. A szexuális zaklatásért elítélt, és feltételes szabadlábra bocsátott Tyler (Ben Foster) mindent elkövet, nehogy újra bűnbe essen. Egy dolog valamennyijüket összeköti: a véletlenek láncolata révén összefonódik a sorsuk, miközben mindannyian a magány elől menekülnek, s csak azt szeretnék, ha szeretnék őket. – A film Arthur Schnitzler 1903-as A körtánc című művének 21. századi, modernizált átirata.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Dwayne Johnson nyolc hónapon át tartó kemény fizikai edzéssel készült Herkules főszerepére.

Tudtad?

Az Aura c. film alacsony költségvetéssel, állami támogatás nélkül, az alkotók összefogásának eredményeképpen jött létre.

Tudtad?

Bill Murray karakterneve A Grand Budapest Hotel című filmben szándékosan lett M. Ivan, ami magyar Mi van? kérdésre hajaz.

Tudtad?

A Bérgavallér azon ritka filmek közé tartozik, amelyekben szerepel Woody Allen, de nem ő volt a rendező.

Tudtad?

Darren Aronofsky rendező gyermekkora óta rajong Noé karakteréért és történetéért.

Kommentek