Filmek a hangulatodra szabva

A lány és a farkas

16+ karika
Red Riding Hood

Mesterszám

4.910 5.4 5.5
86 621 vélemény alapján

Szerintem

Valerie (Amanda Seyfried) szeret egy fiút, de szülei egy ismerős család gazdag fiának szánják. Meg akarnak szökni, de azon a napon, amikor nekivágnának az erdőnek, holtan találják Valerie nővérét. A tettes valószínűleg az a vérfarkas, aki régóta a falujukat körülvevő erdőben él. A fenevad eddig megelégedett a helybeliek neki szánt ajándékaival. Ám felkelt a vérvörös telihold, és immár többre vágyik. Újabb és újabb áldozatokat szed, még akkor is, ha tudja, kivívja az emberek haragját. A falusiak a híres vérfarkasvadászhoz (Gary Oldman) fordulnak segítségért, aki azt állítja: a farkas nappal a faluban élhet. Valerie sejti, hogy olyasvalaki lehet, aki közel áll hozzá. Ez teszi őt egyszerre gyanúsítottá, és a következő lehetséges áldozattá is…

amerikai film 2011,
színes misztikus thriller
Hossz: 96 perc
Korhatár: 16 év
Premier: 2011. 04. 28., csütörtök Forgalmazó: InterCom

Szereplők

Stáb

Kritika


Április 28-tól a mozikban

Ezen a héten láthatjuk a Piroska és a farkas thriller-adaptációját, Thor isten égi és földi kalandját, egy szexi thrillert egy házaspárról és egy callgirl-ről, és egy dokumentumfilmet a francia új hullám két legnagyobb rendezőjéről.

Vetítések (tv)

Péntek
  • Film+ - 01.25. 21:00
Szombat
  • Film+ - 01.26. 16:20
Kedd
  • HBO 2 - 02.05. 21:05

Tudtad?

Justin Bieber - Belive című koncertfilmjét nem adták le a kritikusoknak szánt előzetes sajtóvetítésen.

Tudtad?

Az Üstökös a Mumin-völgy fölött című film első finn nyelvű változatában elírták Tove Jansson regényének címét, finnül két szinonímát egymás mellé téve, Üstökös és üstökös névre keresztelték így a filmet, később persze ezt korrigálták.

Tudtad?

Bruce Willis 3 millió dollárt kapott volna négy forgatási napért az The Expendables – A feláldozhatók 3. című filmben, de kevesellte az összeget, ezért Stallone inkább lecserélte a karaktert Harrison Fordra.

Tudtad?

A Transformers: A kihalás kora a harmadik rész gigantikus chicago-i csatája után 4 évvel játszódik.

Tudtad?

Cédric Klapisch, a Már megint lakótársat keresünk rendezője a 2002-ben készült Lakótársat keresünk, majd az annak folytatásaként 2005-ben született Még mindig lakótársat keresünk filmeket követően ismét csábító reklámot készített a modern nagyvárosi életről.

Kommentek