Filmek a hangulatodra szabva

A lány és a farkas

16+ karika
Red Riding Hood

Mesterszám

4.910 5.4 5.5
86 621 vélemény alapján

Szerintem

Valerie (Amanda Seyfried) szeret egy fiút, de szülei egy ismerős család gazdag fiának szánják. Meg akarnak szökni, de azon a napon, amikor nekivágnának az erdőnek, holtan találják Valerie nővérét. A tettes valószínűleg az a vérfarkas, aki régóta a falujukat körülvevő erdőben él. A fenevad eddig megelégedett a helybeliek neki szánt ajándékaival. Ám felkelt a vérvörös telihold, és immár többre vágyik. Újabb és újabb áldozatokat szed, még akkor is, ha tudja, kivívja az emberek haragját. A falusiak a híres vérfarkasvadászhoz (Gary Oldman) fordulnak segítségért, aki azt állítja: a farkas nappal a faluban élhet. Valerie sejti, hogy olyasvalaki lehet, aki közel áll hozzá. Ez teszi őt egyszerre gyanúsítottá, és a következő lehetséges áldozattá is…

amerikai film 2011,
színes misztikus thriller
Hossz: 96 perc
Korhatár: 16 év
Premier: 2011. 04. 28., csütörtök Forgalmazó: InterCom

Szereplők

Stáb

Kritika


Április 28-tól a mozikban

Ezen a héten láthatjuk a Piroska és a farkas thriller-adaptációját, Thor isten égi és földi kalandját, egy szexi thrillert egy házaspárról és egy callgirl-ről, és egy dokumentumfilmet a francia új hullám két legnagyobb rendezőjéről.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A lázadás kora: Michael Kohlhaas legendája főhőséről egy pszichiátriai tünetegyüttest is elneveztek. Kleist híres regényhőse, Kohlhaas Mihály egészen addig a törvénytisztelő polgár mintapéldánya, amíg egy fel nem dolgozott sérelem hatására az egyéni bosszúálláshoz folyamodik.

Tudtad?

A futurológiai kongresszus c. filmben az operatőri munka a nem animált betéteknél Michael Englert lengyel operatőr érdeme, aki a nemrégiben megnyerte a Sundance Fesztiválon a Legjobb operatőr díjat.

Tudtad?

A csodálatos Pókember 2. a az egyetlen Pókember filmek közül, amelyet teljes egészében New Yorkban forgattak, nem mellesleg ez a valaha készült legnagyobb filmes produkció New York Cityben.

Tudtad?

Kellan Lutz, amikor megkapta a Herkules legendája főszerepét, testalkatilag minél nagyobb akart lenni, de a rendező azt mondta neki: "Inkább a kockás hasadat emeljük ki még jobban!"

Tudtad?

Kit Harington hihetetlen mértékű fizikai változáson ment keresztül a Pompeji főszerepéért. Bizony, egy gladiátornak nem lehet pocakja.

Kommentek