Filmek a hangulatodra szabva

A rajtaütés

18+ karika
The Raid

Mesterszám

7.110 7.6 6.5
140 521 vélemény alapján

Szerintem

Jakarta nyomornegyedének mélyén áll egy bevehetetlen menedék, a világ legveszedelmesebb gengszterei és gyilkosai lakják. A lepusztult lakótelepi ház még a legelszántabb rendőrök számára is érinthetetlenként van elkönyvelve. A pirkadat előtti sötétség leple alatt egy elit kommandóra hárul a feladat, hogy rajtaüssön a menedékházon, és elkapják a drogbárót, aki működteti. Ám mikor a gengsztervezér hírét veszi a razziának, az épület fényeit lekapcsolják, a kijáratokat lezárják. A bevetési egység tagjai a hatodikon rekednek, kiút nélkül...

Vetítések (tv)

Péntek
  • Filmbox Extra HD - 06.28. 00:45
Péntek
  • Filmbox Extra HD - 07.05. 00:45
Péntek
  • Filmbox Extra HD - 07.12. 00:45

Tudtad?

Jerry Bruckheimer, A Karib-tenger-kalózai, a Bad Boys, a CSI és még számtalan szupersikerű film meg tévésorozat producere ezúttal a Távozz tőlem, Sátán! c. produkciójával bizonyítja, hogy minden műfajból ki tudja hozni a legjobbat.

Tudtad?

David Michôd rendező Eric karakterét kifejezetten Guy Pearce színészre írta az Országúti bosszú című filmben.

Tudtad?

A Szexvideó forgatása közben a stáb a Matek alapfokon munkacímet használta, mivel a film eredeti címe több forgatási helyszínen is erős megrökönyödést keltett volna.

Tudtad?

Darren Aronofsky, A Noé rendezője azt mondta, a filmben nincsenek igazi, élő állatok, amiket látunk, azok CGI technikával készült filmtrükkök.

Tudtad?

Nepál szívében él egy elkülönült női közösség, akik egyedülálló életformát választottak (Dolma Lányai).

Kommentek