Filmek a hangulatodra szabva

A rajtaütés

18+ karika
The Raid

Mesterszám

7.110 7.6 6.5
140 521 vélemény alapján

Szerintem

Jakarta nyomornegyedének mélyén áll egy bevehetetlen menedék, a világ legveszedelmesebb gengszterei és gyilkosai lakják. A lepusztult lakótelepi ház még a legelszántabb rendőrök számára is érinthetetlenként van elkönyvelve. A pirkadat előtti sötétség leple alatt egy elit kommandóra hárul a feladat, hogy rajtaüssön a menedékházon, és elkapják a drogbárót, aki működteti. Ám mikor a gengsztervezér hírét veszi a razziának, az épület fényeit lekapcsolják, a kijáratokat lezárják. A bevetési egység tagjai a hatodikon rekednek, kiút nélkül...

Vetítések (tv)

Szombat
  • Filmbox Plus - 10.20. 21:00

Tudtad?

A hangtechnikusok 3.5 méter magas, 5.5 méter széles 100 000 wattos hangrendszert vittek a forgatás helyszínére, hogy eredeti, épített környezetben rögzíthessék Godzilla legendás, mindent elsöprő üvöltését.

Tudtad?

Az Országúti bosszú című poszt-apokaliptikus bosszúfilmet a kultikus ausztrál Mad Max ihlette.

Tudtad?

Az Aura c. film alacsony költségvetéssel, állami támogatás nélkül, az alkotók összefogásának eredményeképpen jött létre.

Tudtad?

A Vágyak szerelmesei című filmben Pink, az énekesnő második szerepét alakítja. A stáblistában viszont az eredeti nevét adta meg, mint Alecia Moore. Az első filmje A 2007-es Katakombák.

Tudtad?

Gary Poulter, aki Wade-et (G-Daawg) alakítja a Joe című filmben, egy hajléktalan, ugyanis a rendező, David Gordon Green szokása, hogy helyi lakosokat toborozzon filmjeibe. Polter néhány hónappal a film befejezte után az utcákon halt meg.

Kommentek