Filmek a hangulatodra szabva

A szerelem konyhája

12+ karika
Love's Kitchen

Mesterszám

4.210 5.3 -
1 929 vélemény alapján

Szerintem

Rob Haley, a jónevű londoni mesterszakács felesége halála után teljesen összeomlik, és hamarosan a szakmai hírneve is oda. Barátja, a nemzetközi tévésztár, Gordon Ramsay tanácsára vidéken próbál szerencsét, és egy kis település pub-jából próbál meg ínyenceket vonzó éttermet varázsolni. Egy véletlennek köszönhetően egy amerikai étteremkritikus, Kate Templeton felfigyel a szokatlan vállalkozásra, és a szakmai érdeklődésnél hamarosan valami több is ébred a két ember között. Eközben a helyi hatalmasságok rossz szemmel nézik az étterem körüli jövés-menést, és összeesküvést szőnek a hely bezáratására.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A 12 év rabszolgaság című film Michael Fassbender és Brad Pitt harmadik filmes együttműködése. Szintén együtt szerepeltek a Becstelen brigantykban (2009) és A jogászban (2013).

Tudtad?

A Gyermekeink című film képviselte Belgiumot 2013-as Oscar díjátadón "A legjobb külföldi film" kategóriában.

Tudtad?

A High School Musical 3: Végzősök című komédiával tinilányok millióit meghódíto Zac Efron ezúttal nem csak főszereplője, hanem Ninjas Runnin’ Wild nevű cégével executive producere is a Csajkeverők c. filmnek.

Tudtad?

A Walter Mitty titkos élete c. filmben a főszerepre alkalmasnak vélték Jim Carrey-t, Owen Wilsont, Mike Myers-t és Sacha Baron Cohen-t is, de végül Ben Stiller kapta meg azt.

Tudtad?

Chloë Grace Moretz is meghallgatásra került Jean Fordham szerepéért az Augusztus Oklahomában című filmben, de veszített Abigail Breslinnel szemben.

Kommentek