Filmek a hangulatodra szabva

Fehér pokol

12+ karika
The Grey

Mesterszám

5.610 6.8 4.0
195 395 vélemény alapján

Szerintem

Egy repülőgép lezuhan az alaszkai hegyekben, és a nyolc túlélő – egy olajfinomító dolgozói – hóvihar kellős közepén találják magukat. A csontig hatoló hidegben, a kegyetlen vadonban semmilyen segítségre nem számíthatnak, csak egymásra. Mindenre elszántnak kell lenniük, ha túl akarják élni. Nem elég az embert próbáló, rideg jégvilág, egy újabb veszéllyel is szembe kell nézniük: rejtélyes farkasfalka veszi őket üldözőbe, hogy megvédjék területüket a betolakodóktól.

Kritika


Fehér pokol

Ennyi: remekül eltalált, tökéleteshez közelítő túlélőfilm Liam Neesonnal a főszerepben valahol a fagyos semmi közepén - szörnyű magyar címmel.

Vetítések (tv)

Hétfő
  • Film + HD - 07.01. 23:30
Szerda
  • Film+ - 07.03. 03:25
Péntek
  • Film+ - 07.05. 16:40

Tudtad?

A részeg pilóta a Walter Mitty titkos élete c. filmben azzal viccelődik, hogy "Grönlandon kábé 8 ember van összesen". Amikor Walter elmegy oda, valóban 8 különböző embert láthatunk a szigeten.

Tudtad?

Ganxsta Zolee egy képzeletbeli kis közép-ázsiai ország, Taplisztán elnökének szinkronhangját adja a Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony! című filmben.

Tudtad?

A Halálos mélységben Aksel Hennie (Petter) autóbalesete nem egészen úgy volt leírva a forgatókönyvben, ahogy végül történt: A Jeep azért borult fel, mert a színész túl éles kanyart vett vele. Bizony, nem egy kaszkadőr borult.

Tudtad?

Dwayne Johnson kapta volna Cade Yeager karakterét a Transformers: A kihalás kora című filmben, de ő inkább a Herkules főszerepét választotta.

Tudtad?

A nő legtöbb jelenete Sanghajban lett rögzítve. Felismerhető a Pénzügyi Központ és más felhőkarcolók, de ha jobban figyelünk, néhány kínai felirat is látható. Úgy tűnik, Sanghaj úgy néz ki, mint Los Angeles a jövőben.

Kommentek