Filmek a hangulatodra szabva

Super 8

16+ karika
Super 8

Mesterszám

7.210 7.1 7.0
274 504 vélemény alapján

Szerintem

1979-ben az Amerikai Légierő lezárta az 51-es körzet egy részét. Minden anyagot egy szigorúan őrzött létesítménybe szállítottak. Az éj leple alatt a tehervonat balesetet szenvedett, mielőtt elérte volna végső célját; a szállítmány sorsa a máig rejtély.
Titokzatos természetfeletti erő bujkál ebben az átlagos kisvárosban - de vajon jó vagy gonosz ez az erő? Mi a szándéka? Furcsa, megmagyarázhatatlan dolgok történnek. Ismeretlen kormányügynökök érkeznek - de mi célból? Foglyul akarják ejteni ezt az erőt, meg akarják védeni a várost, vagy el akarják hallgattatni a tanúkat?
Egy átlagos család a különös események csapdájába kerül. A rejtély kibogozásáért folyó versenyben minden feltárt titok csak még több kérdést vet fel...

Kritika


Super 8

Két szerző, egy eset, avagy a jó zsaru és a rossz zsaru. Pro és kontra a Super 8-ról.

Vetítések (tv)

Péntek
  • Film Now - 05.31. 21:55

Tudtad?

Nem volt se fodrász, se sminkes az Idegen a tónál forgatásán, ugyanis a stábban nem is voltak ilyen tagok!

Tudtad?

Justin Bieber - Belive című koncertfilmjét nem adták le a kritikusoknak szánt előzetes sajtóvetítésen.

Tudtad?

Natalia Oreiro, A német doktor című filmben vállalt szerepéért két hónapig intenzíven tanult németül, ugyanis a párbeszédek több mint fele ezen a nyelven van.

Tudtad?

A hasonmás című film Dosztojevszkij regényén alapszik. Natalie Paige karakterének, Melanie-nak az első szava a forgatókönyvben: "Idióta!", ami Dosztojevszkij egy másik regényének címe.

Tudtad?

Gwyneth Paltrow bevallotta, hogy rendkívül kínosan érezte magát a Vágyak szerelmesei című film vetkőzős jelenetének forgatása közben.

Kommentek