Filmek a hangulatodra szabva

Super 8

16+ karika
Super 8

Mesterszám

7.210 7.1 7.0
274 504 vélemény alapján

Szerintem

1979-ben az Amerikai Légierő lezárta az 51-es körzet egy részét. Minden anyagot egy szigorúan őrzött létesítménybe szállítottak. Az éj leple alatt a tehervonat balesetet szenvedett, mielőtt elérte volna végső célját; a szállítmány sorsa a máig rejtély.
Titokzatos természetfeletti erő bujkál ebben az átlagos kisvárosban - de vajon jó vagy gonosz ez az erő? Mi a szándéka? Furcsa, megmagyarázhatatlan dolgok történnek. Ismeretlen kormányügynökök érkeznek - de mi célból? Foglyul akarják ejteni ezt az erőt, meg akarják védeni a várost, vagy el akarják hallgattatni a tanúkat?
Egy átlagos család a különös események csapdájába kerül. A rejtély kibogozásáért folyó versenyben minden feltárt titok csak még több kérdést vet fel...

Kritika


Super 8

Két szerző, egy eset, avagy a jó zsaru és a rossz zsaru. Pro és kontra a Super 8-ról.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Transformers: A kihalás kora a harmadik rész gigantikus chicago-i csatája után 4 évvel játszódik.

Tudtad?

Saajan Fernandes (az Ezerízű szerelem főszereplője): "Amikor a feleségem meghalt, vízszintes koporsóba temették... Másnap megpróbáltam venni magamnak egy hasonlót, de csak függőlegeset tudtak ajánlani. Egész életemben álltam a buszokon, vonatokon, nehogy már halálom után is állnom kelljen!"

Tudtad?

Eredetileg Jennifer Garner játszotta volna az ellenállhatatlan Elisabeth szerepét a Működik a kémia c. filmben, de terhessége miatt végül Olivia Wilde kapta a főszerepet.

Tudtad?

Tilda Swinton órákat ült a sminkszékben, hogy eljátszhassa a 84 éves Madame D.-t A Grand Budapest Hotel című filmben.

Tudtad?

Carlo Collodi meséje, a Pinokkió 1881-ben indult hódító útjára, akkor még Egy bábu története címmel jelent meg folytatásos történetként egy gyermekújságban.

Kommentek