Filmek a hangulatodra szabva

Super 8

16+ karika
Super 8

Mesterszám

7.210 7.1 7.0
274 504 vélemény alapján

Szerintem

1979-ben az Amerikai Légierő lezárta az 51-es körzet egy részét. Minden anyagot egy szigorúan őrzött létesítménybe szállítottak. Az éj leple alatt a tehervonat balesetet szenvedett, mielőtt elérte volna végső célját; a szállítmány sorsa a máig rejtély.
Titokzatos természetfeletti erő bujkál ebben az átlagos kisvárosban - de vajon jó vagy gonosz ez az erő? Mi a szándéka? Furcsa, megmagyarázhatatlan dolgok történnek. Ismeretlen kormányügynökök érkeznek - de mi célból? Foglyul akarják ejteni ezt az erőt, meg akarják védeni a várost, vagy el akarják hallgattatni a tanúkat?
Egy átlagos család a különös események csapdájába kerül. A rejtély kibogozásáért folyó versenyben minden feltárt titok csak még több kérdést vet fel...

Kritika


Super 8

Két szerző, egy eset, avagy a jó zsaru és a rossz zsaru. Pro és kontra a Super 8-ról.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Walesa - A remény embere című filmet a 2014-es Oscar díjátadón jelölték A legjobb külföldi film kategóriában.

Tudtad?

Clive Dawson, a Mars - Az utolsó napok című film forgatókönyvírója próbált hű maradni Sydney J. Bounds eredeti történetéhez. Habár abban a legénység 6 férfiból állt, az adaptációban Dawson filmjében két karakter nő.

Tudtad?

A futurológiai kongresszus c. filmben az operatőri munka a nem animált betéteknél Michael Englert lengyel operatőr érdeme, aki a nemrégiben megnyerte a Sundance Fesztiválon a Legjobb operatőr díjat.

Tudtad?

Tudtad, hogy az első sorozat, amit Jamie Oliver csinált, a BBC Pucér szakács (1998–1999) című műsora volt?

Tudtad?

Darren Aronofsky rendező gyermekkora óta rajong Noé karakteréért és történetéért.

Kommentek