Filmek a hangulatodra szabva

Suszter, szabó, baka, kém

16+ karika
Tinker Taylor Soldier Spy

Mesterszám

10.010 - 10.0
3 vélemény alapján

Szerintem

A hajdani kémet, George Smileyt visszahívják az angol hírszerzéshez, hogy leleplezze a kettős ügynököt, aki bevette magát Körönd kódnevű székhelyük falai közé, és Angliát végső veszélybe sodorva a szovjetek számára kémkedik. Smiley a múlt és jelen kusza, rejtélyekkel teli eseményei között kutat; munkája során elrejtett dossziékkal, veszélyes kémekkel, szétzúzott életek szégyellt emlékeivel találkozik. Ám aztán egy kiugrott ügynök segítségével egyre több tény tárul elé, s az is kiderül, hogy az árulót a Körönd felső vezetésében kell keresni. Smiley egyre tisztábban látja az élet-halálra menő kémjátszmák mozgatórugóit, a játékosok indítékait, és sejteni kezdi, ki lehet az áruló… - John le Carré világhírű regénye alapján.

Kritika


Suszter, szabó, baka, kém

Kémtörténet a valódi hidegháborúból a 70-es évek állott műanyag-szagú mindennapjaival.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Violetta: A koncert turnéja során a szereplők bejárták Nyugat-Európát és összesen 30 alkalommal léptek fel, több mint 170.000 ember előtt.

Tudtad?

Skype-on keresztül tartották meghallgatását Sarah Hyland-nek, aki Natalie Dashkov-ot játssza a Vámpírakadémia című filmben.

Tudtad?

Néhány akciójelenet is volt a Halhatatlan szeretők c. filmben, de miután folyton arra akarták rávenni a rendezőt, hogy tegyen bele még, inkább dacosan törölte az összes addigit.

Tudtad?

A hobbit: Smaug pusztaságának forgatásán Ian Holm és Christopher Lee jeleneteit a londoni Pinewood Studióban vették fel a színészek egészségügyi okaira hivatkozva, ezen felül egyikőjük sem volt hajlandó Új-Zélandra repülni.

Tudtad?

A High School Musical 3: Végzősök című komédiával tinilányok millióit meghódíto Zac Efron ezúttal nem csak főszereplője, hanem Ninjas Runnin’ Wild nevű cégével executive producere is a Csajkeverők c. filmnek.

Kommentek