Filmek a hangulatodra szabva

Thor

12+ karika
Thor

Mesterszám

7.510 7.0 7.9
495 510 vélemény alapján

Szerintem

Thor (Chris Hemsworth), a trón várományosa hatalmas harcos. Ám gőgös és lobbanékony is, s ezek a tulajdonságok egy király bukását okozhatják. A katonai sikerek sem elegendőek, hogy felkészítsék népe vezetésére. Amikor vakmerő tettei miatt újra fellángol egy ősi háború, Asgard misztikus birodalmából száműzik a Földre, hogy az emberek között éljen. Világának legveszélyesebb gonosztevője azonban sötét erőket küld a Föld ellen. Thor lesz az emberek védelmezője, és megtudja, mit jelent igazi hősnek lenni…

Kritika


Április 28-tól a mozikban

Ezen a héten láthatjuk a Piroska és a farkas thriller-adaptációját, Thor isten égi és földi kalandját, egy szexi thrillert egy házaspárról és egy callgirl-ről, és egy dokumentumfilmet a francia új hullám két legnagyobb rendezőjéről.

Vetítések (tv)

Csütörtök
  • HBO 2 - 06.27. 07:10

Tudtad?

2013-ban a Borgman lett az első holland film, ami 38 év után bekerült a cannes-i fesztiválra.

Tudtad?

A Pinokkió 2012.-ben készült feldolgozásában a több mint egy évszázados mese visszatért a lehető legközelebb ahhoz, ahonnan kiindult.

Tudtad?

Jerry Bruckheimer, A Karib-tenger-kalózai, a Bad Boys, a CSI és még számtalan szupersikerű film meg tévésorozat producere ezúttal a Távozz tőlem, Sátán! c. produkciójával bizonyítja, hogy minden műfajból ki tudja hozni a legjobbat.

Tudtad?

Dwayne Johnson nyolc hónapon át tartó kemény fizikai edzéssel készült Herkules főszerepére.

Tudtad?

Julia Roberts egy interjún könnyekben tört ki, amikor arról beszélt, hogy az Augusztus Oklahomában c. filmben Meryl Streep mellett szerepel, aki ugyanis a kedvenc színésznője.

Kommentek