Filmek a hangulatodra szabva

Titkok Párizsban

16+ karika
THE WOMAN IN THE FIFTH

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Tom Rick, az amerikai főiskolai tanár Párizsba menekül a pletykák elől, ami az állásába került. Szeretné egyenesbe hozni az életét, visszaszerezni elhidegült felesége és lánya szeretetét. A dolgok nem alakulnak jól, biztonsági őrként kell dolgoznia, hogy megéljen, és egy kétes hírű külvárosi hotelben lakik. Ám minden megváltozik, amikor a titokzatos Margit besétál az életébe. Szenvedélyes kapcsolat bontakozik ki közöttük, amely megmagyarázhatatlan események sorát indítja el...
Douglas Kennedy regényéből.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Néhány akciójelenet is volt a Halhatatlan szeretők c. filmben, de miután folyton arra akarták rávenni a rendezőt, hogy tegyen bele még, inkább dacosan törölte az összes addigit.

Tudtad?

Tudtad, hogy az első sorozat, amit Jamie Oliver csinált, a BBC Pucér szakács (1998–1999) című műsora volt?

Tudtad?

A hobbit: Smaug pusztaságának forgatásán Ian Holm és Christopher Lee jeleneteit a londoni Pinewood Studióban vették fel a színészek egészségügyi okaira hivatkozva, ezen felül egyikőjük sem volt hajlandó Új-Zélandra repülni.

Tudtad?

Belgium az Alabama és Monroe című filmmel nevezett hivatalosan A legjobb külföldi film (Foreign Language Film) kategóriában a 2014-es Oscar-díjra.

Tudtad?

A csodálatos Pókember 2. főszereplője, Andrew Garfield úgy döntött, nem szeretne többet Pókember lenni, így a harmadik részben még igen, a negyedikben már nem ő szerepel.

Kommentek