Filmek a hangulatodra szabva

Warrior – A végső menet

12+ karika
Warrior

Mesterszám

8.610 8.2 8.4
309 248 vélemény alapján

Szerintem

Tommy Conlon tengerészgyalogos, aki a múlt szellemétől űzve érkezik haza Pittsburgh-i szülőházába, ahol édesapja él. Az alkoholista ex-bokszedző még egyszer utoljára összeszedi minden erejét, hogy segítsen felkészülni fiának egy MMA bajnoksága, ami minden idők eddigi legnagyobb pénzdíjazásával kecsegteti a résztvevőket. A brutális tornán azonban indul bátyja, Brendan is, aki réges-rég elárulta a családot, és azóta nem tartják a kapcsolatot. A két testvér évek óta halmozódó indulata úgy tűnik, egy mindent eldöntő, hatalmas csatában fog kitörni…

A korábbi birkózótehetség intenzíven készül a bajnokságra, miközben a bátyja, Brendan a harcosból lett gimnáziumi tanár egy utolsó reménytelen erőfeszítéssel visszatér a ringbe,
hogy megmentse a családját a teljes pénzügyi összeomlástól. Brendan szinte valószínűtlen sikerei azon útra irányítják, amely elkerülhetetlenül a Tommy-val történő összecsapás felé vezet. Egy olyan csúcspont felé, amely olyan felemelő és oly lelkesítő, hogy látni kell ahhoz, hogy elhiggyük.

Kritika


Warrior - A végső menet

Két testvér, egy apa, egy verhetetlen orosz és pár múltbéli bűn harca a ketrecben.

Vetítések (tv)

Hétfő
  • Filmbox Premium - 01.22. 11:00
Csütörtök
  • Filmbox Premium - 01.25. 04:55
Szombat
  • AMC - 01.27. 16:20
Vasárnap
  • Filmbox Premium - 01.28. 15:25
Kedd
  • Filmbox Premium - 01.30. 06:20
Szerda
  • Filmbox Premium - 02.07. 06:05
Kedd
  • Filmbox Premium - 02.13. 15:45
Csütörtök
  • Filmbox Premium - 02.15. 09:50
Csütörtök
  • Filmbox Premium - 03.01. 09:50

Tudtad?

Cédric Klapisch, a Már megint lakótársat keresünk rendezője a 2002-ben készült Lakótársat keresünk, majd az annak folytatásaként 2005-ben született Még mindig lakótársat keresünk filmeket követően ismét csábító reklámot készített a modern nagyvárosi életről.

Tudtad?

Michael Fassbendert a Frank című filmben tőle rendkívül szokatlan szerepben láthatjuk. A színész szürreális alakításában énektudását is megcsillogtatja.

Tudtad?

A Kavarás című filmben megjelenik Adam és Drew Az 50 első randi cimű filmjéből már ismert Tízmásodperces Tom, és elismétli jellegzetes bemutatkozását: Heló, Tom vagyok!

Tudtad?

A Veszélyzóna Paul Walker utolsó filmje.

Tudtad?

A Brit Királyi Légierő személyzete soha nem szalutál úgy, hogy nincs rajta kalap, habár ez megtörténik A háború angyalai című filmben.

Kommentek