Filmek a hangulatodra szabva

A hét pszichopata és a Si-cu

16+ karika
Seven Psychopaths

Mesterszám

7.710 7.2 8.7
176 049 vélemény alapján

Szerintem

Marty (Colin Farrell) „A hét pszichopata” című forgatókönyve befejezésével küszködik. Billy (Sam Rockwell) a legjobb barátja, munkanélküli színész és részidős kutyatolvaj, aki mindenáron segíteni akar a cimborájának. Hans (Christopher Walken) Billy vallásos bűntársa, de a múltja meglehetősen erőszakos. Billy és Hans egy nap ellopja Charlie (Woody Harrelson) a pszichopata gengszter hőn szeretett kutyáját. Charlie kiszámíthatatlan, hihetetlenül erőszakos, és egy pillanatig sem habozik megölni bárkit, akinek köze lehet a rabláshoz. Marty most aztán megkapja mindazt a figyelmet és ihletet, amire szüksége van, de kérdés, vajon életben marad-e addig, amíg befejezheti élete főművét... – Az Oscar-díjas Martin McDonagh (Erőszakik) író-rendezőjének új filmje igazi, szó szerint vérbeli fekete komédia.

Kritika


A hét pszichopata és a Si-cu

Az Erőszakikkal filmesként is nagyot alkotó ír drámaíró, Martin McDonagh ezúttal is a végletes erőszakot fordítja fekete komédiába – ám a végtermék egyfelől túl sok, másfelől túl kevés.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Gwyneth Paltrow bevallotta, hogy rendkívül kínosan érezte magát a Vágyak szerelmesei című film vetkőzős jelenetének forgatása közben.

Tudtad?

A hasonmás című film Dosztojevszkij regényén alapszik. Natalie Paige karakterének, Melanie-nak az első szava a forgatókönyvben: "Idióta!", ami Dosztojevszkij egy másik regényének címe.

Tudtad?

A Veszélyzóna Paul Walker utolsó filmje.

Tudtad?

A rendező szerette volna megtartani Sam Witwicky (Shia LaBeouf) karakterét, de a filmstúdió mindenképp új férfi főszereplőt akart a Transformers: A kihalás kora című filmbe.

Tudtad?

A Csingiling és a kalóztündér az ötödik Csingiling mozi a Disney tündérmese sorozatában.

Kommentek