Filmek a hangulatodra szabva

Anna Karenina

12+ karika
Anna Karenina

Mesterszám

5.810 6.6 -
66 469 vélemény alapján

Szerintem

Az 1874-ben játszódó történet hősnője, Anna Karenina a szentpétervári úri társaság megbecsült tagja. Mindene megvan, a férje magas rangú kormánytisztviselő. Anna egy nap bátyja, Oblonszkij kérésére Moszkvába utazik, hogy segítsen megmenteni annak zátonyra futó házasságát. Az asszony itt találkozik Vronszkijjal, a fess huszártiszttel, akivel azonnal heves vonzalmat éreznek egymás iránt, noha a férfi éppen Oblonszkij sógornőjének, Kittynek csapja a szelet...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Chris Evans és Scarlett Johansson együtt írtak néhány közös párbeszédet az Amerika kapitány - A tél katonája című filmben.

Tudtad?

Az olasz Oscar-nak hívott David di Donatello-díjon 12 kategóriában – köztük a legjobb film – jelölték a Éljen a szabadság!-ot, amely egyszerre pezsdítő és rendkívül aktuális vígjáték 2014-ben.

Tudtad?

A Godzilla c. filmben a szörny tappancsa legszélesebb pontján 17.66 méter.

Tudtad?

Kenneth Branagh játszott már brit, német, ausztrál és amerikai karakterek szerepében, de ez az első, hogy orosz szereplőt alakít a Jack Ryan: Árnyékügynök c. filmben.

Tudtad?

A Llewyn Davis világa rendezői, a négyszeres Oscar-díjas Joel és Ethan Coen napjaink legelismertebb amerikai alkotópárosa, akiknek mostani remeklése tavaly a cannes-i versenyprogramban volt először látható, és a Steven Spielberg vezette zsűri a zsűri nagydíját ítélte oda a filmnek.

Kommentek