Filmek a hangulatodra szabva

Bar/átok

12+ karika
Frenemies

Mesterszám

7.610 5.1 10.0
2 510 vélemény alapján

Szerintem

A fizikaórán a suliban az alternatív energiaforrásokról tart előadást a tanár, a napenergiáról, a szélről, majd a tanulók azt a feladatot kapják, hogy párokban alkossanak személyes energiaforrásokat. A lényeg az eredetiség, a tanítványok számára pedig a párválasztáson van a hangsúly. Mindezek után igazán furcsa párok alakulnak az osztályban, s innen kezdődik aztán az igazi fizikai, avagy kémiai együttlét és gondolkodás. Jake igazi tudósagy, Nasa okleveles, Julianne viszont bomba csaj, azonnal rácuppan, azonban tudását igazán Savannah értékeli. Jake legjobb barátja, kutyája, Murrey. Julianne azonban csak kihasználja Jake-et. Míg Julianne csak egy cicababa, addig Savannah "jó arc", Jake szerint. A másik pár Halley és Avalon, akik a legjobb barátnők és összehoznak egy zsír web-oldalt, az úgynevezett "Geekly Chic", azaz a gyík sikk divat-oldalt. Sirály buli volt megírni a cikkeket hozzá, megtervezni a grafikát és egyebeket, csak közben a legjobb barátokból majdnem ellenségekké váltak… Kendall szenvedélyes párja, a GPS öreg verdájában.Ez a sulibuli 3 baráti párról szól, akik igyekeznek megtalálni a legjobb barátság törvényszerűségeit.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Monty Python forradalmasította és népszerűvé tette azt a típusú angol abszurd humort, amin azóta már generációk nőttek fel.

Tudtad?

Julia Roberts egy interjún könnyekben tört ki, amikor arról beszélt, hogy az Augusztus Oklahomában c. filmben Meryl Streep mellett szerepel, aki ugyanis a kedvenc színésznője.

Tudtad?

A Violetta: A koncert turnéja során a szereplők bejárták Nyugat-Európát és összesen 30 alkalommal léptek fel, több mint 170.000 ember előtt.

Tudtad?

Nem volt se fodrász, se sminkes az Idegen a tónál forgatásán, ugyanis a stábban nem is voltak ilyen tagok!

Tudtad?

Az Auracímű filmet létrehozó dunaújvárosi független filmes csapat tagjai ezzel az alkotással ünneplik megalakulásuk 20. évfordulóját. Filmográfiájukban olyan filmek szerepelnek, mint a Sherlock Holmes nevében (2012) vagy az Illúziók (2009).

Kommentek