Filmek a hangulatodra szabva

Csatahajó

16+ karika
Battleship

Mesterszám

6.110 5.9 7.0
194 784 vélemény alapján

Szerintem

Mi történik, ha idegen lények válaszolnak azokra az üzenetekre, amelyeket a NASA küld hat éven át egy másik galaxisban lévő, Föld típusú bolygóra? Nos, a G bolygó lakói balszerencsénkre eljönnek hozzánk, hogy kiaknázzák erőforrásainkat, hiszen élőhelyük hasonlít a miénkre.

Az emberiségnek tehát a tengeren, a levegőben és a szárazföldön kell harcolnia a túlélésért a túlerőben lévő, emberfeletti erejű űrlényekkel. – A Hasbro klasszikus tengeri csatás társasjátéka, a Torpedó által inspirált filmet a hawaii Honoluluban vették fel, ahol a produkció példátlan támogatást kapott az Egyesült Államok haditengerészetétől: ennek köszönhető, hogy a stáb Pearl Harborban a műemlék Missouri csatahajón forgathatott. E hajó fedélzetén írták alá a japánok 1945-ben a feltétel nélküli kapitulációt, amivel véget ért a második világháború.


Kritika


Csatahajó

Gyerekkorunk torpedójátékának high-tech filmváltozata ellenséges földönkívüliekkel, Liam Neesonnal és Rihannával. A vicces patrióta lózungok sem hiányoznak.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Chris Pratt 26 kiló súlyfelesleget szedett fel azért, hogy eljátssza David duci barátját, Brettet az Elpuskázva című filmben.

Tudtad?

A 12 év rabszolgaság című film Michael Fassbender és Brad Pitt harmadik filmes együttműködése. Szintén együtt szerepeltek a Becstelen brigantykban (2009) és A jogászban (2013).

Tudtad?

2012 májusában Sally Hawkinst egyéb kötelezettségei miatt Olivia Williamsre cserélték a Mars - Az utolsó napok c. filmben.

Tudtad?

Matthew McConaughey 21,5 kilót fogyott a Mielőtt meghaltam főszerepéért, ugyanis AIDS-es beteget kell alakítania. Meglehetősen hiteles lett, csont és bőr maradt belőle.

Tudtad?

Az élet ízei című kulináris vígjáték Steven Spielberg és Oprah Winfrey produceri irányítása alatt készült.

Kommentek