Filmek a hangulatodra szabva

John Carter

12+ karika
John Carter

Mesterszám

7.110 6.6 8.7
203 666 vélemény alapján

Szerintem

A harcviselt egykori katonát, John Carter századost a Marsra szállítják, ahol ismeretséget köt a helyi lakosokkal, Tars Tarkas-sal és az elbűvölő Dejah Thoris hercegnővel. Aztán akaratán kívül belekeveredik a bolygó bennszülöttjei közötti ősi konfliktusba, és az összeomlás határmezsgyéjén egyensúlyozó világban John Carter újra felfedezi magában az emberséget, amikor rájön, hogy a bolygó és népének sorsa egyedül az ő kezében nyugszik.

Kritika


John Carter

Alapmű érkezik a mozikba, a világ első galaktikus hősével. Ez az ős sci-fi ihlette a Csillagok háborúját és az Avatart.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Sebastian Stan az Amerika kapitány - A tél katonája forgatása alatt sokszor fel alá járkált és hadonászott egy műanyag késsel, hogy minél természetesebbek legyenek mozdulatai.

Tudtad?

Bár Llewyn Davis fikciós karakter, történetét nagyban ihlette Dave Van Ronk folkzenész élete.

Tudtad?

Walt Disney titkolta a nyilvánosság előtt, hogy dohányzik, attól félve, hogy ez árthat a gyerekbarát imázsának. Tom Hanks azt akarta, hogy karaktere hiteles legyen, így mindenképp akart egy jelenetet a cigarettázó Disney-vel. Végül megállapodott a céggel: a Banks úr megmentése egyik jelenetében elnyom egy cigit.

Tudtad?

Nepál szívében él egy elkülönült női közösség, akik egyedülálló életformát választottak (Dolma Lányai).

Tudtad?

A csodálatos Pókember 2. főszereplője, Andrew Garfield úgy döntött, nem szeretne többet Pókember lenni, így a harmadik részben még igen, a negyedikben már nem ő szerepel.

Kommentek