Filmek a hangulatodra szabva

Napos oldal

16+ karika
Silver Linings Playbook

Mesterszám

8.310 7.8 8.4
503 583 vélemény alapján

Szerintem

Pat (Bradley Cooper) elvesztette a házát, az állását, a feleségét. Kénytelen újra a szüleihez (Robert De Niro, Jacki Weaver) költözni, miután nyolc hónapot töltött elmegyógyintézetben. Szeretné rendbe hozni az életét, pozitívan szemlélni a világot és újra összejönni a volt feleségével. Ám a dolgok bonyolultabbá válnak, amikor megismeri Tiffanyt (Jennifer Lawrence), a titokzatos lányt, aki szintén számos problémával küzd. Tiffany felajánlja, hogy segít visszahódítani Pat feleségét, de csak ha cserébe majd ő is megtesz érte valami fontosat. Mikorra egyezségük kezd beteljesülni, meglepődve tapasztalják, hogy közel kerültek egymáshoz. A film 8 Oscar jelölést kapott.

Vetítések (tv)

Hétfő
  • SuperTV2 - 01.28. 21:00

Tudtad?

A hobbit: Smaug pusztaságának forgatásán Ian Holm és Christopher Lee jeleneteit a londoni Pinewood Studióban vették fel a színészek egészségügyi okaira hivatkozva, ezen felül egyikőjük sem volt hajlandó Új-Zélandra repülni.

Tudtad?

A Szex az ex után című film forgatásának első napja vasárnapra esett, az egyik forró jelenet így egy valódi masszázsszalonban készült, ami vasárnaponként zárva tart.

Tudtad?

A Violetta: A koncert 100 perce során a szereplők összesen 180 alkalommal öltöznek át. A főszereplő, Martina Stoessel 9 különböző ruhában jelenik meg a színpadon.

Tudtad?

A Viharsarok stábjában több pályakezdő is dolgozott, például Kalicz Klára jelmeztervező és Takács Nóra látványtervező.

Tudtad?

Godzilla a popkultúra részévé vált, története töméntelen folytatást és feldolgozást élt meg, és a képregényektől a videojátékokig számos műfajban kelt új életre. Az egyik filmes feldolgozás a 2014-es Godzilla.

Kommentek