Filmek a hangulatodra szabva

Üss vagy fuss!

16+ karika
Hit and Run

Mesterszám

5.610 6.1 -
28 431 vélemény alapján

Szerintem

Charlie Bronson, a korábbi bankrabló most egy kaliforniai városkában él, és egy nap úgy dönt, kilép a tanúvédelmi programból, hogy segítse barátnőjét, Annie-t Los Angeles-i álommunkájának megszerzésében. Annie minden lében kanál ex-pasija azonban a páros nyomába küldi Charlie korábbi társait és a Charlie védelméért felelős kétbalkezes rendőr is csatlakozik a hajszához. A ráérősnek induló utazásból így hamar eszeveszett és komikus üldözés lesz.

Vetítések (tv)

Csütörtök
  • Filmcafé - 02.07. 13:00
Szombat
  • Filmcafé - 02.09. 10:05

Tudtad?

A beavatott készítői a "Catbird" álcímet használták a köztereken, nyilvános helyszíneken forgatott jeleneteknél.

Tudtad?

A Noé vetítését betiltották Bahrain, Qatar, és az Egyesült Arab Emirátusok területén, ugyanis a helyi kormány szerint ez szembe ütközik az iszlám tanításokkal. Hasonló történt Egyiptomban, ott azt mondták, hogy a film "provokálná a hívők érzéseit".

Tudtad?

A bluegrass eredete és témái összecsengenek a film történetével, melyben az élet, a halál, a születés, a szülői lét és az egymásnak nyújtott vigasz jelenik meg. Az Alabama és Monroe filmzenéje főleg bluegrass stílusban íródott.

Tudtad?

Dwayne Johnson kapta volna Cade Yeager karakterét a Transformers: A kihalás kora című filmben, de ő inkább a Herkules főszerepét választotta.

Tudtad?

A Gyermekeink című filmet tizenegy hét alatt forgatták le.

Kommentek