Filmek a hangulatodra szabva

Vadállatok

18+ karika
Savages

Mesterszám

6.510 6.5 7.5
100 831 vélemény alapján

Szerintem

A békés, buddhista Ben (Aaron Taylor-Johnson) és barátja, Chon (Taylor Kitsch), az egykori tengerészgyalogos jövedelmező üzletet visz egy dél-kaliforniai üdülővárosban: ők termesztik a világ legjobb marihuánáját. Emellett mindketten szerelmesek a szép Opheliába (Blake Lively). Életük idilli, amíg a mexikói Baja kartell úgy nem dönt, hogy a triónak társulnia kell velük.
Ám nem számolnak azzal, milyen megbonthatatlan kapcsolat köti össze ezt a három embert. Látszólag reménytelen háborút indítanak a mindenhatónak tűnő bűnszövetkezet ellen, amiben jobb meggyőződése ellenére egy korrupt ügynök (John Travolta) is segíti őket.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Sebastian Stan az Amerika kapitány - A tél katonája forgatása alatt sokszor fel alá járkált és hadonászott egy műanyag késsel, hogy minél természetesebbek legyenek mozdulatai.

Tudtad?

Jared Leto a Mielőtt meghaltam forgatása alatt végig Rayon szerepében maradt. Mikor elment bevásárolni, kapott is emiatt néhány csodálkozó és furcsa tekintetet az utcán és a boltban.

Tudtad?

A lázadás kora: Michael Kohlhaas legendája főhőséről egy pszichiátriai tünetegyüttest is elneveztek. Kleist híres regényhőse, Kohlhaas Mihály egészen addig a törvénytisztelő polgár mintapéldánya, amíg egy fel nem dolgozott sérelem hatására az egyéni bosszúálláshoz folyamodik.

Tudtad?

A Borgman igen sok fesztiváldíjjal büszkélkedhet, többek között az Athéni Nemzetközi Filmfesztiválon, a Holland Filmfesztiválon, a Sitges Nemzetközi Fantasztikus Filmek Fesztiválján, és a Palicsi Európai Filmfesztiválon zsebelt be díjakat különböző kategóriákban.

Tudtad?

A Walesa - A remény embere című filmet a 2014-es Oscar díjátadón jelölték A legjobb külföldi film kategóriában.

Kommentek