Filmek a hangulatodra szabva

A jövő mozija

12+ karika
Future Cinema

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

A film bemutatja a világ egyik leghíresebb médiaegyetemét (CMC, Hongkong), az ott folyó oktatást és kutatómunkát. Szó esik egy Future Cinema projektről, melyet az egyetem média szakának alapítója, Jeffrey Shaw igazgat. A világkiállítást nyert projekt egy futurisztikus épület kutatólaboratóriumában található a Hongkong Science Parkban. Az egyetemen magyar professzorok is dolgoznak.

magyar film 2013,
színes dokumentumfilm
Hossz: 52 perc
Korhatár: 12 év

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Halálos mélység főszereplője Aksel Hennie a Fejvadászok című thrillerből, Wes Bentley Az éhezők viadalából, Stephen Lang pedig az Avatarból lehet ismerős a magyar nézők számára.

Tudtad?

A lázadás kora: Michael Kohlhaas legendája az ötödik filmfeldolgozás Kohlhaas Mihály életéről. Heinrich von Kleist történelmi tárgyú kisregényéből több mint húsz színpadi feldolgozás is született.

Tudtad?

Abigail Breslin (Jean) az Augusztus Oklahomában szereplőválogatására 39 fokos lázzal ment el.

Tudtad?

Chloë Grace Moretz is meghallgatásra került Jean Fordham szerepéért az Augusztus Oklahomában című filmben, de veszített Abigail Breslinnel szemben.

Tudtad?

A Sráckor című film munkacíme eredetileg 12 év volt, a rendező a közben megjelent Oscar-díjat nyert 12 év rabszolgaság miatt változtatta meg a címét.

Kommentek