Filmek a hangulatodra szabva

A jövő mozija

12+ karika
Future Cinema

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

A film bemutatja a világ egyik leghíresebb médiaegyetemét (CMC, Hongkong), az ott folyó oktatást és kutatómunkát. Szó esik egy Future Cinema projektről, melyet az egyetem média szakának alapítója, Jeffrey Shaw igazgat. A világkiállítást nyert projekt egy futurisztikus épület kutatólaboratóriumában található a Hongkong Science Parkban. Az egyetemen magyar professzorok is dolgoznak.

magyar film 2013,
színes dokumentumfilm
Hossz: 52 perc
Korhatár: 12 év

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Az Auracímű filmet létrehozó dunaújvárosi független filmes csapat tagjai ezzel az alkotással ünneplik megalakulásuk 20. évfordulóját. Filmográfiájukban olyan filmek szerepelnek, mint a Sherlock Holmes nevében (2012) vagy az Illúziók (2009).

Tudtad?

Az eltűnés sorrendjében kemény északi bosszúfilm, a skandináv országoktól megszokott fekete humorral fűszerezve, ahol az áldozatokat az eltűnés sorrendjében ismerhetjük meg...

Tudtad?

A beavatott készítői a "Catbird" álcímet használták a köztereken, nyilvános helyszíneken forgatott jeleneteknél.

Tudtad?

A pokol kapujában a Tokiói Nemzetközi Filmfesztiválon 2012-ben Neslihan Atagül révén elnyerte a legjobb színésznő díját.

Tudtad?

A Csajkeverők elsőfilmes rendezője, Tom Gormican maga is a filmnek helyszínt adó New Yorkban élt szingli huszonévesként, így nem esett nehezére megragadni a nagyváros trendi fiataljainak életére jellemző pillanatokat.

Kommentek