Filmek a hangulatodra szabva

A jövő mozija

12+ karika
Future Cinema

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

A film bemutatja a világ egyik leghíresebb médiaegyetemét (CMC, Hongkong), az ott folyó oktatást és kutatómunkát. Szó esik egy Future Cinema projektről, melyet az egyetem média szakának alapítója, Jeffrey Shaw igazgat. A világkiállítást nyert projekt egy futurisztikus épület kutatólaboratóriumában található a Hongkong Science Parkban. Az egyetemen magyar professzorok is dolgoznak.

magyar film 2013,
színes dokumentumfilm
Hossz: 52 perc
Korhatár: 12 év

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Olivier Dahan Edith Piaf életrajzi filmje után ismét egy izgalmas témát és egy újabb felejthetetlen színészlegendát mutat be új alkotásában, a Grace: Monaco csillaga című filmben.

Tudtad?

A nimfomániás a harmadik része Lars Von Trier "Depresszió-trilógiájának", melynek első része az Antikrisztus, második a Melankólia (2011). Mindhárom film Charlotte Gainsbourg főszereplésével készült.

Tudtad?

Egy Airbus A330-300 típusú repülőgéppel forgatták a Non-stop című filmet.

Tudtad?

Eredetileg egy csókjelenet is felvételre került a Kenau című filmben, Monic Hendrickx és Barry Atsma között, de a végleges verzióban kivágták azt.

Tudtad?

Kellan Lutz, amikor megkapta a Herkules legendája főszerepét, testalkatilag minél nagyobb akart lenni, de a rendező azt mondta neki: "Inkább a kockás hasadat emeljük ki még jobban!"

Kommentek