Filmek a hangulatodra szabva

A nagy ugrás

12+ karika
THE BIG LEAP

Mesterszám

6.510 6.5 -
26 vélemény alapján

Szerintem

Három ember találkozik az egyik felhőkarcoló tetején. Kiderül, hogy mindhármukat ugyanaz a szándék vezette ide: a pénzügyi válság tönkretette az életüket, és más kiutat nem látván, öngyilkosságot akarnak elkövetni. A beszélgetésük során azonban kiderül, hogy hárman háromféleképpen gondolkodnak a túlvilággal kapcsolatban. A vita egyre jobban elfajul közöttük, és az egyetlen módja annak, hogy eldöntsék azt, kinek van igaz, ha megteszik azt, amiért idejöttek, és leugranak.

svéd film 2013,
színes rövidfilm
Hossz: 13 perc
Korhatár: 12 év

Szereplők

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Sebastian Stan az Amerika kapitány - A tél katonája forgatása alatt sokszor fel alá járkált és hadonászott egy műanyag késsel, hogy minél természetesebbek legyenek mozdulatai.

Tudtad?

A Borgman igen sok fesztiváldíjjal büszkélkedhet, többek között az Athéni Nemzetközi Filmfesztiválon, a Holland Filmfesztiválon, a Sitges Nemzetközi Fantasztikus Filmek Fesztiválján, és a Palicsi Európai Filmfesztiválon zsebelt be díjakat különböző kategóriákban.

Tudtad?

A Dolma Lányai olyan nők életét mutatja be, akik a régi hagyományok és a mai modern világ kereszteződésében élnek.

Tudtad?

A Pinokkió 2012.-ben készült feldolgozásában a több mint egy évszázados mese visszatért a lehető legközelebb ahhoz, ahonnan kiindult.

Tudtad?

Michael Fassbendert a Frank című filmben tőle rendkívül szokatlan szerepben láthatjuk. A színész szürreális alakításában énektudását is megcsillogtatja.

Kommentek