Filmek a hangulatodra szabva

Bocs!

12+ karika
 

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Kriszta 20 év után látogat haza Amerikából. Régi barátnőjéhez jött, Zsuzsihoz, aki kitörő örömmel fogadja, még a kedvenc süteményét is megsütötte. Ám Krisztát nem a szeretet és a régi barátság hozta Zsuzsi mindennapi gondokkal teli életébe, hanem egy régi bűn, ami nem hagyja nyugodni, és azt szeretné, ha Zsuzsi megbocsátana…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Az Amerika Kapitány - A tél katonája filmben a rendezők igyekeztek minél kevesebb effektet használni és minimalizálni a CGI technikát is.

Tudtad?

Kezdetben Cate Blanchett-et szánták A futurológiai kongresszus főszerepére.

Tudtad?

Walt Disney titkolta a nyilvánosság előtt, hogy dohányzik, attól félve, hogy ez árthat a gyerekbarát imázsának. Tom Hanks azt akarta, hogy karaktere hiteles legyen, így mindenképp akart egy jelenetet a cigarettázó Disney-vel. Végül megállapodott a céggel: a Banks úr megmentése egyik jelenetében elnyom egy cigit.

Tudtad?

Eredetileg Angelina Jolie játszotta volna a Lucy című film főszerepét de végül Scarlett Johansson kapta meg azt.

Tudtad?

Az Auracímű filmet létrehozó dunaújvárosi független filmes csapat tagjai ezzel az alkotással ünneplik megalakulásuk 20. évfordulóját. Filmográfiájukban olyan filmek szerepelnek, mint a Sherlock Holmes nevében (2012) vagy az Illúziók (2009).

Kommentek