Filmek a hangulatodra szabva

Bocs!

12+ karika
 

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Kriszta 20 év után látogat haza Amerikából. Régi barátnőjéhez jött, Zsuzsihoz, aki kitörő örömmel fogadja, még a kedvenc süteményét is megsütötte. Ám Krisztát nem a szeretet és a régi barátság hozta Zsuzsi mindennapi gondokkal teli életébe, hanem egy régi bűn, ami nem hagyja nyugodni, és azt szeretné, ha Zsuzsi megbocsátana…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A pokol kapujában a Tokiói Nemzetközi Filmfesztiválon 2012-ben Neslihan Atagül révén elnyerte a legjobb színésznő díját.

Tudtad?

Godzilla a popkultúra részévé vált, története töméntelen folytatást és feldolgozást élt meg, és a képregényektől a videojátékokig számos műfajban kelt új életre. Az egyik filmes feldolgozás a 2014-es Godzilla.

Tudtad?

Kate Winslet már öt hónapos terhes volt, amikor A beavatottat forgatták. Habár csak négy hétig kellett a kamerák előtt lennie, egy idő után a teljes alakos felvételeken iPaddel és mappákkal takarta el egyre növekvő pocakját.

Tudtad?

Olivier Dahan Edith Piaf életrajzi filmje után ismét egy izgalmas témát és egy újabb felejthetetlen színészlegendát mutat be új alkotásában, a Grace: Monaco csillaga című filmben.

Tudtad?

Evangeline Lilly színésznő A hobbit: Smaug pusztaságából 13 éves kora óta rajong Tolkien Középfölde világáért.

Kommentek