Filmek a hangulatodra szabva

Bocs!

12+ karika
 

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Kriszta 20 év után látogat haza Amerikából. Régi barátnőjéhez jött, Zsuzsihoz, aki kitörő örömmel fogadja, még a kedvenc süteményét is megsütötte. Ám Krisztát nem a szeretet és a régi barátság hozta Zsuzsi mindennapi gondokkal teli életébe, hanem egy régi bűn, ami nem hagyja nyugodni, és azt szeretné, ha Zsuzsi megbocsátana…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Violetta: A koncert turnéja során a szereplők bejárták Nyugat-Európát és összesen 30 alkalommal léptek fel, több mint 170.000 ember előtt.

Tudtad?

A Már megint lakótársat keresünk trilógiájának lezárásaként visszatérnek a vígjáték főhősei Xavier – Romain Duris, Martine – Audrey Tatou, Isabelle – Cécile De France és Wendy – Kelly Reilly.

Tudtad?

A nyilak a 47 Roninban Michael Reape, a híres Európai nyílkészítő munkái. Néhány darabot múzeumi szinten készített el, a közeli jelenetekhez.

Tudtad?

Kenneth Branagh játszott már brit, német, ausztrál és amerikai karakterek szerepében, de ez az első, hogy orosz szereplőt alakít a Jack Ryan: Árnyékügynök c. filmben.

Tudtad?

Gwyneth Paltrow bevallotta, hogy rendkívül kínosan érezte magát a Vágyak szerelmesei című film vetkőzős jelenetének forgatása közben.

Kommentek