Filmek a hangulatodra szabva

Bocs!

12+ karika
 

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Kriszta 20 év után látogat haza Amerikából. Régi barátnőjéhez jött, Zsuzsihoz, aki kitörő örömmel fogadja, még a kedvenc süteményét is megsütötte. Ám Krisztát nem a szeretet és a régi barátság hozta Zsuzsi mindennapi gondokkal teli életébe, hanem egy régi bűn, ami nem hagyja nyugodni, és azt szeretné, ha Zsuzsi megbocsátana…

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Lány kilenc parókával nagy közönségsikert aratott a német mozikban, és 2014 a Nemzeti Rákellenes Napra időzítve került a magyar mozikba.

Tudtad?

Az Üstökös a Mumin-völgy fölött című film első finn nyelvű változatában elírták Tove Jansson regényének címét, finnül két szinonímát egymás mellé téve, Üstökös és üstökös névre keresztelték így a filmet, később persze ezt korrigálták.

Tudtad?

A Philomena c. filmben néhány visszaemlékezés eredeti videókból lett kiválogatva. Van olyan is benne, amit a film kedvéért vettek fel, de olyan is, ami valódi emlék a hölgy igazi fiáról.

Tudtad?

Michael Fassbendert a Frank című filmben tőle rendkívül szokatlan szerepben láthatjuk. A színész szürreális alakításában énektudását is megcsillogtatja.

Tudtad?

Az olasz Oscar-nak hívott David di Donatello-díjon 12 kategóriában – köztük a legjobb film – jelölték a Éljen a szabadság!-ot, amely egyszerre pezsdítő és rendkívül aktuális vígjáték 2014-ben.

Kommentek