Filmek a hangulatodra szabva

Elcsábítva és elhagyatva

12+ karika
SEDUCED AND ABANDONED

Mesterszám

6.710 6.6 -
1 339 vélemény alapján

Szerintem

"A filmipar a legrosszabb szerető, abban az értelemben, hogy újra és újra elcsábít és elhagy" - mondja Alec Baldwin. A népszerű hollywoodi sztár és a rendező James Toback a cannes-i filmfesztiválon próbált pénzt szerezni egy készülő produkcióra, miközben az egészről Toback dokumentumfilmet forgatott, melyben feltárja a milliárdosok és a befolyásos producerek, a filmesek és a csillogó sztárok világát.

amerikai film 2013,
színes dokumentumfilm
Hossz: 94 perc
Korhatár: 12 év

Szereplők

Stáb

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A beavatott készítői a "Catbird" álcímet használták a köztereken, nyilvános helyszíneken forgatott jeleneteknél.

Tudtad?

2013-ban a Borgman lett az első holland film, ami 38 év után bekerült a cannes-i fesztiválra.

Tudtad?

A Llewyn Davis világa rendezői, a négyszeres Oscar-díjas Joel és Ethan Coen napjaink legelismertebb amerikai alkotópárosa, akiknek mostani remeklése tavaly a cannes-i versenyprogramban volt először látható, és a Steven Spielberg vezette zsűri a zsűri nagydíját ítélte oda a filmnek.

Tudtad?

Ralph Fiennes és Felicity Jones apát és lányát alakította a Kisvárosi Rock 'n' Roll című filmben. A titokzatos szeretőben viszont egy párt alkotnak, amin Jones-nak eleinte furcsa volt, Fiennes viszont lazán legyintett: "Ugyan már! Ez csak egy szerep!"

Tudtad?

Rodrigo Santoro 6 órát töltött a sminkszékben minden egyes forgatása előtt a 300: A birodalom hajnala kedvéért. Amikor kész volt, akkor sem mozoghatott igazán, ugyanis a piercingek és láncok könnyen leszakadhattak róla.

Kommentek