Filmek a hangulatodra szabva

Gravitáció

12+ karika
Gravity

Mesterszám

7.810 7.9 7.3
546 526 vélemény alapján

Szerintem

A nem túl távoli jövőben baleset történik egy űrállomáson: a váratlanul becsapódó meteorok megsemmisítik a bázist, és két, éppen az űrben kívül dolgozó asztronautát elszakítanak a hajótól. Az újonc dr. Stone (Sandra Bullock) és a sokat próbált Kowalsky (George Clooney) egymáshoz kötve sodródik a végtelen űrben. Nincs, ami megállítsa őket, és nincs, aki a segítségükre siessen. A sisakjukban visszhangzó csend jelzi, hogy nem maradt kapcsolatuk a földi irányítással. A félelem fokozatosan pánikba fordul. Minden lélegzet számít. Minden másodperc létfontosságú. A hazavezető egyetlen út az univerzum rémítő ürességén keresztül vezet…

Kritika


Földanya calling - Gravitáció

A film, amitől emelkedik a pulzus, izzad a tenyér, felszökik az adrenalin. A másfél órányi tömör gyönyör utáni két napban egyre mélyebbre jutsz el a sztori értelmezésében.

Vetítések (tv)

Kedd
  • Film + HD - 05.21. 15:00

Tudtad?

A Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony! című filmet a mozikban a "francia Boratként" is emlegetik, mivel a „Borat” legjobb pillanatait idézi, némi franciás sármmal.

Tudtad?

A Grace: Monaco csillaga Hollywood egyik legcsodálatosabb, legismertebb színésznőjének egyik sorsdöntő periódusát tárja elénk, amikor is Grace Kelly végleg maga mögött hagyta Hollywoodot.

Tudtad?

A Niko – Kistesó nagy bajban című film a harmadik finn 3D-ben készült mozi, mindhárom animációs.

Tudtad?

2013-ban a Borgman lett az első holland film, ami 38 év után bekerült a cannes-i fesztiválra.

Tudtad?

Bill Murray karakterneve A Grand Budapest Hotel című filmben szándékosan lett M. Ivan, ami magyar Mi van? kérdésre hajaz.

Kommentek