Filmek a hangulatodra szabva

Idegen a tónál

18+ karika
L'inconnu du lac

Mesterszám

7.010 6.9 7.5
8 260 vélemény alapján

Szerintem

Franck (Pierre Deladonchamps) egy tó partján tölti napjait, ahol férfiak ismerkednek férfiakkal. Megismerkedik a titokzatos és kissé félelmetes Michellel (Christophe Paou), akibe vakon beleszeret. Amikor egy férfit holtan találnak, Franck és Michel gyorsan gyanúsítottakká válnak, de a veszélyekkel nem törődve folytatják szenvedélyes és veszélyes kapcsolatukat. Az Idegen a tónál erotikus thriller, ami a szexuális vágy által kiváltott tettekről és azok következményeiről szól.

Nincs vetítési időpont.

Extra tartalmak

Stranger by the Lake

Stranger by the Lake (French: L'Inconnu du lac) is a 2013 French drama-thriller film written and directed by Alain Guiraudie. The film premiered in the Un Certain Regard section at the 2013 Cannes Film Festival[3] where Guiraudie won the award for Best Director.[4] The film also won the Queer Palm award,[5] and was mentioned on multiple top ten lists of the best films of 2014.[6]

Tudtad?

Nem volt se fodrász, se sminkes az Idegen a tónál forgatásán, ugyanis a stábban nem is voltak ilyen tagok!

Tudtad?

Az Idegen a tónál című filmben nincs semmilyen zene. A háttérzajok is, amiket hallani lehet - a hullámok, a szél és a fék susogása - , valóban jelen voltak a forgatás alatt.

Kommentek