Filmek a hangulatodra szabva

Lulu szabadon

12+ karika
LULU IN THE NUDE

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

Egy elhibázott állásinterjút követően Lulu elhatározza, hogy nem megy haza, elhagyja a férjét és három gyermekét. Semmit nem fontolt meg előre, egyszerűen csak így történt. Néhány napot tölt a tengerparton, és nem foglalkozik semmi mással, mindenféle bűntudat nélkül élvezi a pillanat előnyét. Útja során különféle, ám hozzá hasonló emberekkel találkozik, akik a világ peremére sodródtak. Három meghatározó találkozás segít Lulunak újra felfedezni a régi ismerőst, akit évek óta nem látott: önmagát.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A hasonmás című film Dosztojevszkij regényén alapszik. Natalie Paige karakterének, Melanie-nak az első szava a forgatókönyvben: "Idióta!", ami Dosztojevszkij egy másik regényének címe.

Tudtad?

Eredetileg Jennifer Garner játszotta volna az ellenállhatatlan Elisabeth szerepét a Működik a kémia c. filmben, de terhessége miatt végül Olivia Wilde kapta a főszerepet.

Tudtad?

A Borgman igen sok fesztiváldíjjal büszkélkedhet, többek között az Athéni Nemzetközi Filmfesztiválon, a Holland Filmfesztiválon, a Sitges Nemzetközi Fantasztikus Filmek Fesztiválján, és a Palicsi Európai Filmfesztiválon zsebelt be díjakat különböző kategóriákban.

Tudtad?

A The Expendables – A feláldozhatók 3. kalózmásolata már három héttel a bemutató előtt felkerült az internetre, 189 ezren töltötték le 24 órán belül a filmet.

Tudtad?

A Pulykaland egyik jelenetében egy falusi lakos dinamittal dobja meg a pulykákat. A dinamitot azonban csak 1867-ben találták fel, azaz 250 évvel később.

Kommentek