Filmek a hangulatodra szabva

Menedék

12+ karika
Safe Haven

Mesterszám

7.210 6.7 8.2
71 723 vélemény alapján

Szerintem

Katie (Julianne Hough) egy tengerparti kisvárosba érkezik, hogy nyugodt, új életet kezdjen. Kibérel egy lerobbant házikót és a kávézóban vállal munkát. Szeretné megvédeni magát, szinte áthatolhatatlan érzelmi falat von maga köré, de az összetartó közösség meleg, szeretetteljes légköréből nem tudja kivonni magát. Különösen a bolttulajdonos Alex (Josh Duhamel) kelti fel a figyelmét. A férfi és két csemetéje hatására lassan ismét megtanul bízni másokban. Ám boldogságát veszélybe sodorja egy szörnyű titok, mely még mindig kísérti. Felbukkan egy titokzatos idegen, és Katie-ről kezd kérdezősködni. Bár az ösztönei menekülésre sarkallják, a nő úgy dönt, hogy megvédi új életét...

Vetítések (tv)

Csütörtök
  • Filmbox Premium - 05.30. 19:05
Szombat
  • Filmcafé - 06.01. 12:25
Kedd
  • Filmcafé - 06.04. 13:45
Csütörtök
  • Filmcafé - 06.06. 16:55
Szerda
  • Filmbox Premium - 06.19. 14:20

Tudtad?

Filmbaki a 3 nap a halálig c. filmben: Amikor Ethan meglátja Mitat felakasztott testét a fürdőszobában, a halott férfin hirtelen csuklót cserél karórája.

Tudtad?

Lucía Puenzo írta a könyvet, amin A német doktor című film története alapszik, de ő írta a forgatókönyvet, ő rendezte a filmet, és ő volt a producer is.

Tudtad?

Michael Fassbendert a Frank című filmben tőle rendkívül szokatlan szerepben láthatjuk. A színész szürreális alakításában énektudását is megcsillogtatja.

Tudtad?

Az FC Barcelona a világ legsikeresebb és legnépszerűbb futballklubja. A sikerek megalapozásában kiváló magyar játékosoknak is kulcsszerepe volt. A Magyarok a Barcáért című film a Barcelona magyar hőseit mutatja be nem mindennapi módon.

Tudtad?

A Szexvideó című filmben vállalt először valóban meztelen jeleneteket Cameron Diaz.

Kommentek