Filmek a hangulatodra szabva

Paranoia

12+ karika
Paranoia

Mesterszám

4.410 5.7 4.0
26 851 vélemény alapján

Szerintem

New York közepén mamutcégek ontják magukból a milliárdos megbízásokat. Adam (Liam Hemsworth), az ambiciózus pályakezdő mindent megtesz, hogy előre jusson a ranglétrán. Egy hiba után második esélyt kap ördögi főnökétől, Wyattől (Gary Oldman): a cég versenytársánál, Wyatt régi mentoránál (Harrison Ford) kell kémkednie. Cserébe elérhetővé válik számára a manhattani luxus: siker, pénz, menő autók, a legjobb nők. Ám hamar rájön, hogy ő is csak egy bábu a játszmában. Meg kell találnia a menekülő utat, mert főnöke bármire kész, hogy az előnyt megszerezze. Wyatt csak egy valamivel nem számol: olykor a királyok közt a gyalog is lehet vezér...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Herkules című film forgatókönyve a Herkules: Thrák Háborúk című képregény alapján készült.

Tudtad?

A Rio 2 Don Rhymer író utolsó filmje tragikus halála előtt.

Tudtad?

A nimfomániás a harmadik része Lars Von Trier "Depresszió-trilógiájának", melynek első része az Antikrisztus, második a Melankólia (2011). Mindhárom film Charlotte Gainsbourg főszereplésével készült.

Tudtad?

A Lány kilenc parókával nagy közönségsikert aratott a német mozikban, és 2014 a Nemzeti Rákellenes Napra időzítve került a magyar mozikba.

Tudtad?

2012 májusában Sally Hawkinst egyéb kötelezettségei miatt Olivia Williamsre cserélték a Mars - Az utolsó napok c. filmben.

Kommentek