Filmek a hangulatodra szabva

Paranoia

12+ karika
Paranoia

Mesterszám

4.410 5.7 4.0
26 851 vélemény alapján

Szerintem

New York közepén mamutcégek ontják magukból a milliárdos megbízásokat. Adam (Liam Hemsworth), az ambiciózus pályakezdő mindent megtesz, hogy előre jusson a ranglétrán. Egy hiba után második esélyt kap ördögi főnökétől, Wyattől (Gary Oldman): a cég versenytársánál, Wyatt régi mentoránál (Harrison Ford) kell kémkednie. Cserébe elérhetővé válik számára a manhattani luxus: siker, pénz, menő autók, a legjobb nők. Ám hamar rájön, hogy ő is csak egy bábu a játszmában. Meg kell találnia a menekülő utat, mert főnöke bármire kész, hogy az előnyt megszerezze. Wyatt csak egy valamivel nem számol: olykor a királyok közt a gyalog is lehet vezér...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Rio 2 Don Rhymer író utolsó filmje tragikus halála előtt.

Tudtad?

A Galaxis őrzői című Marvel képregényadaptációban Groot eredeti hangját Vin Diesel, Rocket hangját pedig Bradley Cooper adta a produkcióhoz.

Tudtad?

A Csingiling és a kalóztündér az ötödik Csingiling mozi a Disney tündérmese sorozatában.

Tudtad?

Kate Winslet már öt hónapos terhes volt, amikor A beavatottat forgatták. Habár csak négy hétig kellett a kamerák előtt lennie, egy idő után a teljes alakos felvételeken iPaddel és mappákkal takarta el egyre növekvő pocakját.

Tudtad?

Az olasz Oscar-nak hívott David di Donatello-díjon 12 kategóriában – köztük a legjobb film – jelölték a Éljen a szabadság!-ot, amely egyszerre pezsdítő és rendkívül aktuális vígjáték 2014-ben.

Kommentek