Filmek a hangulatodra szabva

Paranoia

12+ karika
Paranoia

Mesterszám

4.410 5.7 4.0
26 851 vélemény alapján

Szerintem

New York közepén mamutcégek ontják magukból a milliárdos megbízásokat. Adam (Liam Hemsworth), az ambiciózus pályakezdő mindent megtesz, hogy előre jusson a ranglétrán. Egy hiba után második esélyt kap ördögi főnökétől, Wyattől (Gary Oldman): a cég versenytársánál, Wyatt régi mentoránál (Harrison Ford) kell kémkednie. Cserébe elérhetővé válik számára a manhattani luxus: siker, pénz, menő autók, a legjobb nők. Ám hamar rájön, hogy ő is csak egy bábu a játszmában. Meg kell találnia a menekülő utat, mert főnöke bármire kész, hogy az előnyt megszerezze. Wyatt csak egy valamivel nem számol: olykor a királyok közt a gyalog is lehet vezér...

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

A Kavarás című filmben megjelenik Adam és Drew Az 50 első randi cimű filmjéből már ismert Tízmásodperces Tom, és elismétli jellegzetes bemutatkozását: Heló, Tom vagyok!

Tudtad?

A közös szenvedély 19 millió fontba került, ebből 16 milliót a FIFA finanszírozott.

Tudtad?

Chris Pratt 26 kiló súlyfelesleget szedett fel azért, hogy eljátssza David duci barátját, Brettet az Elpuskázva című filmben.

Tudtad?

Egy Airbus A330-300 típusú repülőgéppel forgatták a Non-stop című filmet.

Tudtad?

Gerard Butler jeleneteit kivágták 300 - A birodalom hajnala című filmből, mert később úgy döntött, hogy nem akar újra Leonidas lenni.

Kommentek