Filmek a hangulatodra szabva

Snowpiercer – Túlélők viadala

12+ karika
Snowpiercer

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

2031, a Földet 18 éve hó és jég borítja, a felszínen életnek semmi nyoma azon a maroknyi emberen kívül, akik a Snowpiercer nevű vonaton élik az életüket, végtelen körutazást téve a jégbe zárt Földön. A vonaton sajátos osztálytársadalom alakult ki. Az elülső kocsikban az emberek paradicsomi körülmények között dőzsölnek, a hátsó traktusban rekedtek számára azonban az élet rövid és kegyetlen. Az elkeseredett Curtis (Chris Evans) azonban mindenáron ki akar jutni a hátsó részből, ezért felkelést szervez, amiben mentora, Gilliam (John Hurt) is segítségére van. Az elszigetelt lázadás tömeges megmozdulássá alakul, olyan harccá, amelyben az emberiség jövője a tét.

Nincs vetítési időpont.

Tudtad?

Durván 200 statisztát szerepeltettek, akik a forgatás végéig maradtak a Non-Stop c. filmben

Tudtad?

Nem volt se fodrász, se sminkes az Idegen a tónál forgatásán, ugyanis a stábban nem is voltak ilyen tagok!

Tudtad?

Darren Aronofsky rendező gyermekkora óta rajong Noé karakteréért és történetéért.

Tudtad?

Yesim Ustaoglu, A pokol kapujában rendezőnője az egyik legjelentősebb török rendező. Korábban a Pandora szelencéjével San Sebastianban, az Utazás a napba című alkotásával Berlinben szerepelt és mindkét "A" kategóriás fesztiválon díjazták filmjeit.

Tudtad?

A Lány kilenc parókával film rendezője, Marc Rothemund olyan, Magyarországon is közismert filmeket rendezett korábban, mint a Hangyák a gatyában tinivígjáték, és az Oscar-díjra jelölt Sophie Scholl – Aki szembeszállt Hitlerrel című történelmi dráma.

Kommentek