Filmek a hangulatodra szabva

Snowpiercer – Túlélők viadala

12+ karika
Snowpiercer

Mesterszám

- - -
 

Szerintem

2031, a Földet 18 éve hó és jég borítja, a felszínen életnek semmi nyoma azon a maroknyi emberen kívül, akik a Snowpiercer nevű vonaton élik az életüket, végtelen körutazást téve a jégbe zárt Földön. A vonaton sajátos osztálytársadalom alakult ki. Az elülső kocsikban az emberek paradicsomi körülmények között dőzsölnek, a hátsó traktusban rekedtek számára azonban az élet rövid és kegyetlen. Az elkeseredett Curtis (Chris Evans) azonban mindenáron ki akar jutni a hátsó részből, ezért felkelést szervez, amiben mentora, Gilliam (John Hurt) is segítségére van. Az elszigetelt lázadás tömeges megmozdulássá alakul, olyan harccá, amelyben az emberiség jövője a tét.

Vetítések (tv)

Kedd
  • AMC - 05.28. 21:00
Csütörtök
  • AMC - 05.30. 00:45

Tudtad?

A The Expendables – A feláldozhatók 3. kalózmásolata már három héttel a bemutató előtt felkerült az internetre, 189 ezren töltötték le 24 órán belül a filmet.

Tudtad?

Lucía Puenzo, A német doktor című film rendezője azután döntötte el, hogy Natalia Oreiro kapja Eva szerepét, miután látta A kis ellenállóban nyújtott alakítását.

Tudtad?

A lázadás kora: Michael Kohlhaas legendája az ötödik filmfeldolgozás Kohlhaas Mihály életéről. Heinrich von Kleist történelmi tárgyú kisregényéből több mint húsz színpadi feldolgozás is született.

Tudtad?

A Justin Bieber - Belive c. filmet eredetileg 3D-ben akarták elkészíteni, de rájöttek, hogy ettől nem lesz jobb.

Tudtad?

Kit Harington hihetetlen mértékű fizikai változáson ment keresztül a Pompeji főszerepéért. Bizony, egy gladiátornak nem lehet pocakja.

Kommentek